Home + Moms Fashion | Outfit voor €46,-!

Moms Fashion | Outfit voor €46,-!

Waar ik vroeger leefde van salaris naar salaris omdat ik dan nieuwe kleding kon kopen, is dat vandaag de dag wel anders. Als ik nu kleding koop is het voornamelijk voor de jongens. Ik word gewoon heel blij van kinderkleding en nog meer als ik ze dan zie in die leuke kleertjes. Dat is een beetje ‘moeder eigen’ denk ik. Maar goed, ook ik wil er leuk, hip en netjes uitzien en houd nog net zoveel van shoppen als vroeger. Het is alleen lang niet meer zoveel én ook niet meer zo duur…

Een complete outfit voor maar €46!

Afgelopen zondag zijn we even snel naar Rotterdam gereden omdat we bij Zara wilden kijken voor kleding voor Floris. Uiteindelijk namen we voor Milan ook wat mee, voor Pat had ik eerder die week al shirts gekocht, en kocht ik zowaar nu weer wat voor mijzelf.

Bij Primark kocht ik een nieuwe, grijze skinnyjeans voor maar €13,-. Dat is toch echt belachelijk goedkoop?! Toch zitten deze jeans altijd het beste en het lekkerst.

Bij Only kocht ik een zwart shirtje met een tekst. Dit shirtje kostte maar een tientje. Daarop vond ik bij Only ook dit te gekke rode vest voor €22,99. Daarmee komt deze complete outfit op €46,-!

Wat vinden jullie ervan? Ik ben heel blij met het rode vest. Vrolijk kleurtje, valt over de heupen en ik vind de stof heel erg fijn en de balletjes erin heel erg leuk. Dit schiet je aan op een wat frissere dag en je loopt er zo mee naar buiten. Ideaal!

De loafers zijn overigens van Manfield en komen uit de Manfield x Annic collectie waar ik eerder al over schreef. Deze heb ik niet meegerekend bij de rest van de outfit, maar ze kosten €89,95. Ze lopen overigens heerlijk dus ik hoop dat de zon snel weer gaat schijnen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe outfit? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. marjo
    25 april 2018 / 19:43

    wauw wat een gaaf vest, die wil ik hebben hebben hebben! ziet er super uit!