Home + Moms Fashion | Kleding van Only Carmakoma voor mijzelf geshopt!

Moms Fashion | Kleding van Only Carmakoma voor mijzelf geshopt!

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik een groot fan ben van de Only Carmakoma collectie. Eigenlijk een gewone collectie van Only, maar dan voor grotere maten vanaf maat 42. Vorig jaar kocht ik mijn eerste spijkerbroek van dit merk en sindsdien ben ik verkocht. De pasvorm is goed en ze zitten fantastisch. Inmiddels heb ik er al zoveel besteld dat ik precies weet welke maat ik moet hebben van de verschillende items. De collectie is hip, zit lekker en de kwaliteit is prima. Inderdaad een groot fan dus! Afgelopen week shopte ik weer het één en ander en dat laat ik vandaag zien!

Compleet nieuwe outfit!

Ik begin met deze compleet nieuwe outfit. Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne, donkergrijze skinnyjeans, maar deze was iedere keer uitverkocht. Uiteindelijk was ‘ie er weer en heb ik hem meteen besteld. Ik vond deze kleur heel mooi en het rafelige randje bij de enkels is leuk van de zomer als ik er sneakers onder draag.

Het t-shirtje is gewoon een basic zwart shirt en ik verwachtte er dan ook niet teveel van. Dat veranderde toen ik hem uit de verpakking haalde, want het shirt is wat dikker waardoor hij mooier valt en de kwaliteit beter is. Het is niet zo’n dun katoenen shirtje. De kwaliteit is echt fijn waardoor je niet ziet wat eronder zit. Altijd fijn ?

Tot slot kocht ik een te gek bikerjack. Die is weer terug van weggeweest en we zien hem voor komend seizoen ook in leuke, vrolijke kleuren. Ideaal tijdens mooi weer. Je trekt hem aan en loopt zo de deur uit, ideaal.

En deze hele outfit ziet er dan zo uit:

Je ziet, poseren was even een dingetje. Het begon te regenen, het was mega koud, ik voelde me heel ongemakkelijk, maar hé, jullie kunnen de outfit zien ?

Je vindt de leukste items van dit seizoen hieronder. Klik op de afbeelding en je kunt hem meteen zelf shoppen.

[shopr_shopthepost collection=”only-carmakoma” size=”large”]

De okergele coat

Toen ik de set hierboven kocht zag ik ook nog een okergele jas. Vergelijkbaar met een lang colbert en ik vond hem geweldig. Toch kocht ik hem niet. Ik was echter zo’n fan van het zwarte shirtje dat ik deze ook in het wit wilde hebben. Toen ik die bestelde, bestelde ik ook de okergele jas erbij. Deze kun je prima binnen dragen, maar bij mooi weer kan hij prima als jas. Moet de temperatuur wel lekker zijn.

 

Ik draag de jas op dezelfde grijze broek en met het witte shirt. Ik heb nu helemaal zin in het voorjaar!

Verder wil ik er nog toffe sneakers onder en ook dat kan prima naar kantoor. Sportief en toch netjes.

Wat vinden jullie van deze outfits? Laat het me weten in de comments hieronder.

[shopr_shopthepost collection=”only-carmakoma” size=”large” title=”Shop hieronder de tofste items van Only Carmakoma”]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

====================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  4 maart 2020 / 10:46

  Zo’n bikerjasje staat je goed!
  En de gele mantel, daar wordt je toch blij van met dit druilerige weer?! Leuk ook bij die brievenbus 😉
  Blij kun je worden van een goed shirt qua kwaliteit van het materiaal, hé? Juist bij zo’n basic is dat zo belangrijk.. heeft dit shirt korte of lange mouwen?

  • 5 maart 2020 / 20:37

   Dankjewel! Het shirtje is echt heel erg fijn inderdaad. Het is wel een shirtje met korte mouwen.