Home + Interieur | 5x de mooiste, grijze hoekbanken voor het hele gezin

Interieur | 5x de mooiste, grijze hoekbanken voor het hele gezin

Wij hebben al jaren een hoekbank en we kunnen denk ik niet meer zonder. Het hele gezin past erop en als één van de jongens ziek is kunnen ze er lekker op liggen en kunnen wij ernaast om ze gezelschap te houden. Maar ook op een doodnormale avond vind ik het heerlijk om erin weg te kruipen. Het is misschien maar net wat je gewend bent, maar wij vinden het heerlijk. Nu hebben wij een heel uitgesproken kleur bank (het zit een beetje tussen okergeel en cognac in), maar daar moet je van houden en het moet passen in je interieur. Een grijze hoekbank kan echter wel altijd en past in ieder interieur. Hoe vaak je het ook zal veranderen, die bank kun je gewoon laten staan. Dit zijn de 5 mooiste grijze hoekbanken van dit moment:

Lichtgrijze hoekbank met verstelbare rug- en armleuningen

De Montel bank is er in verschillende opstellingen en maten dus je kunt deze helemaal naar wens laten maken. Dat hebben wij uiteindelijk ook moeten doen omdat we een lange, smalle woonkamer hebben. Deze bank is lichtgrijs en ik kan me voorstellen dat je dat met kinderen misschien niet zo handig vindt. Dat dachten wij stiekem ook met onze bank, maar als je hem van tevoren behandelt kunne eventuele vlekken niet in de stof trekken. Dat scheelt echt enorm. Deze bank heeft verstelbare rug- en armleuningen en een schuifzitting. Lekker!

Een U-bank met zwarte, stalen poten

 

Dit is ook een heerlijke bank! Deze bank heeft een U-vorm waardoor je geen ruzie hoeft te maken wie er ’s avonds lekker languit mag zitten ? Zwarte, stalen pootjes zie je steeds vaker en passen perfect bij een industrieel interieur. Deze bank is overigens ook verkrijgbaar in leer en in andere kleuren. Dus misschien ook wel een donkere kleur grijs.

De stoere, robuuste hoekbank

 

Een heel andere kleur grijs, maar ook een heel ander type bank. Deze bank is super stoer en robuust. Ik zie deze ook weer staan in een industrieel interieur. Je zakt lekker weg in de kussens. Perfect voor lange Netflix avonden haha.

U-bank met brede poten

Wat ik leuk vind aan deze bank is dat de pootjes er perfect bij passen. Deze brede pootjes zijn helemaal in lijn met de brede, vierkante kussens van de bank. Ook dit is weer een U-bank en als het past in je woonkamer lijkt het mij heerlijk! Wat overigens ook fijn is, is de brede armleuning.

Strakke hoekbank met aluminium poten

Mag het allemaal wat strakker? Dan is dit misschien wel de bank voor jou! Wat betreft hoek en de vorm van de rugleuningkussens lijkt deze bank wel een beetje op die van ons. Wat deze bank anders maakt is dat je kunt kiezen uit twee verschillende zithoogtes. Deze bank is heel mooie minimalistisch.

Dit waren de vijf grijze hoekbanken die ik voor jullie uit heb gezocht. Mijn voorkeur gaat toch naar de banken met de zwarte, stalen pootjes. Dat komt omdat we zelf een interieur hebben wat een mix is tussen vintage en industrieel en daar past zo’n bank beter bij. Toch zijn deze banken hartstikke tijdloos en kunnen ze altijd.

Welke van de banken vinden jullie het mooist?

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *