Home + Moms Fashion | De leukste jurken voor het voorjaar en de zomer

Moms Fashion | De leukste jurken voor het voorjaar en de zomer

Jurken, ik krijg er geen genoeg van en heb er dan ook flink aantal van in de kast hangen. Zomers draag ik het liefst heel lange jurken en in de winter mogen ze wel wat korter en dan draag ik er negen van de tien keer een dikke, zwarte panty onder. De ene keer draag ik sneakers onder de jurkjes, de andere keer cowboylaarsjes en weer een volgende keer combineer ik ze gewone laarsjes. Een jurkje is altijd goed, vrouwelijk en de perfecte outfit om eerst in te gaan werken en vervolgens een terrasje in te pakken. En ondanks dat het nu allemaal een beetje lastig is, heb ik er vertrouwen in dat het goedkomt en we echt nog wel kunnen genieten van een mooie zomer met elkaar. Daarom een artikel met de leukste jurken voor het voorjaar en de zomer.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet altijd even gemakkelijk vind om een jurk uit te kiezen. Ik ben niet zo lang en heb ook geen maat 36. Daardoor heb ik al snel moeite met het vinden van de juiste jurk die mooi staat en die geen “hobbezak” van mij maakt. Gedurende de tijd heb ik een aantal merken gevonden waarvan ik weet hoe de pasvorm is en waarvan ik precies weet hoe de maten vallen. Over één van die merken heb ik al vaker geschreven en dat is Esprit. Wat ik fijn vind aan de collectie jurken van Esprit is dat ze is dat ze zowel zakelijk als casual gedragen kunnen worden. Een jurk is altijd voorzien van leuke details. Dat kan zijn met contrasterende kleuren, maar bijvoorbeeld ook met leuke knoopjes etc. En een zwarte jurk is niet zomaar een zwart jurkje, maar is dan bijvoorbeeld gebreid.

Favoriete jurkjes

Zwarte gebreide jurkje

Dit is dus een voorbeeld van zo’n zwart jurkje. Op het eerste gezicht lijkt hij heel basic, maar door de fijn gebreide stof is hij toch wat anders dan anders. Dit is zo’n jurkje dat altijd goed is.

Ook dit jurkje vind ik heel tof. Een basic blauw jurkje dat gemakkelijk te combineren is, maar de strikjes op de mouwen maken het jurkje anders dan andere jurkjes.

Normaal vind ik blousejurkjes wat lastig omdat er een ceintuur bij zit en die doet mijn figuur meestal geen goed. Dit jurkje is anders, want deze is getailleerd. Ik denk dat dat bij mij mooier staat. Zeker bij wat grotere borsten zoals bij mij ook het geval is.

Dit is ook zo leuk jurkje. Zomers kun je hem zo dragen, maar ik zou deze het liefst dragen met een panty en sneakers eronder. De kleur is ook prima in het voorjaar.

Deze jurk is langer en zou ik in de zomer zeker durven dragen. Het is een breedte streep, maar dit jurkje valt wat losser en daardoor maakt hij je figuur niet breed. Als het net zo’n warme zomer wordt als vorig jaar, kan deze jurk niet in je garderobe ontbreken.

Dit waren mijn favoriete jurken van Esprit die niet alleen gemakkelijk te combineren zijn, maar ook heel goed kunnen tijdens verschillende gelegenheden.

Welke vind jij het leukst en draag jij vaak jurken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *