Home + Lief! Lifestyle failliet

Lief! Lifestyle failliet

Vanmiddag las ik het bericht dat Lief! Lifestyle failliet is. Vooralsnog blijven er wel winkels open zoals de conceptstore in Sliedrecht en de winkel in Bataviastad. Over de reden wordt nog gespeculeerd en als ik heel eerlijk ben zag ik het ook niet aankomen.

Lief! Lifestyle is voor mij ook wel een beetje nostalgie. M droeg dit als baby totdat hij een jaar of  1,5 – 2 was.

Het was hip en happening, vrolijk en last but nog least, het droeg heerlijk voor die kleintjes.

Zo was er op een gegeven moment een Lief! samplesale in Sliedrecht. Ik was die dag vrij en woon er niet heel ver vandaan. Dus hop, M in de auto en we gingen erheen. Wist ik veel dat het daar totale hysterie zou zijn. Ik wilde M niet uit het ook verliezen dus ik moest met buggy en al door al die grijpgrage moeders heen manoeuvreren. Alles was namelijk €5! Dus van een zomerjas tot een kapstok, Lief! Lifestyle was best prijzig, dus dit loonde zeker de moeite.

Ik kocht toen wel wat, maar kon niet overal bij dus ben toen maar naar huis gegaan. Daar belde ik mijn moeder en stiefvader en vertelde over de samplesale. Zij zeiden meteen dat zij wel mee wilden zodat mijn stiefvader M in de gaten kon houden en mijn moeder en ik samen konden shoppen (lees: net zo hysterisch meegrijpen). Zo gezegd, zo gedaan en voor ik het wist waren we daar weer. Nog net zo druk, maar wat heb ik toen leuke dingen voor M geshopt! Van een kapstok tot verschillende kleuren spijkerjasjes, ik had echt mazzel.

M is de Lief! leeftijd echt ontgroeid en mijn smaak is ook wel veranderd, maar wat is dit zonde! Ik hoop daarom dat er een doorstart of iets dergelijks gemaakt kan worden. Dit was in ieder geval mijn kleine ode aan Lief! Lifestyle.

Droeg jouw kindje Lief! Lifestyle? Ik ben benieuwd!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 4 mei 2015 / 19:58

    Wat zonde! Mijn ouders wonen ook vlakbij de conceptstore in Sliedrecht en hier daardoor ook veel Lief! in huis. Echt jammer, hoop ook op een doorstart 🙁

  2. 4 mei 2015 / 20:13

    ahh wat ontzettend jammer zeg! Dit was nou juist zo’n ontzettend herkenbaar en leuk merk!

  3. 5 mei 2015 / 07:24

    Niets over gehoord of gelezen eigenlijk maar wat ontzettend jammer zeg. Ik zag het ook echt niet aankomen nee.