Home + Moederdag Tip | KAYA Sieraden zijn musthaves voor moeders!

Moederdag Tip | KAYA Sieraden zijn musthaves voor moeders!

Moederdag komt steeds dichterbij en dat realiseerde Milan zich deze week ook. Lichte paniek bij onze dertienjarige zoon, haha. Hij had nog geen idee wat te kopen en ook Patrick kon hem er niet mee helpen. Het zal mij benieuwen, haha. In ieder geval hoeft het niet duur of groot te zijn. Een lieve kaart met persoonlijke woorden is meer dan prima en juist veel waardevoller. Voor mijzelf heb ik daarentegen al wel iets uit mogen zoeken bij KAYA Sieraden. Wat ik heb gekozen zie je hieronder.

Moederdaginspiratie

In tegenstelling tot vroeger, draag ik nu heel weinig sieraden. Vroeger had ik bakjes vol, maar uiteindelijk greep ik toch altijd naar dezelfde sieraden. Door de jaren heen ben ik zuiniger en vooral ook kritischer geworden. Ik investeer liever in goede, tijdloze sieraden dan in de laatste trends. Tijdloze sieraden zijn voor mij sieraden met een betekenis en Moederdag is bij uitstek dé dag om een mooi sieraad cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie naamketting met de namen of initialen van je kind(eren).  Je hoeft in ieder geval niet verder te zoeken, want je bent bij KAYA Sieraden aan het goede adres!

Bij KAYA Sieraden vind je veel stainless steel sieraden. Geen goud of zilver dus, maar wel supersterk en krasvast. Je kan er zelfs mee douchen en zwemmen. Dat vinden wij moeders heel praktisch, haha. Het blijft jaren mooi en je kan er van alles in laten graveren: van namen tot vingerafdrukken. Tot slot is stainless steel ook wel bekend als RVS en dat betekent dat het heel geschikt is voor de gevoelige huid. Alle ingrediënten voor het perfecte Moederdagcadeau dus!

Ring met geboortesteentjes van de jongens

Ik nam dus stiekem al een voorschot op Moederdag en koos voor twee gouden ringetjes met daarin de geboortesteentjes van de jongens. Ze zijn beiden in oktober jarig en dat betekende daarom ook twee dezelfde steentjes. Ik vind dat juist wel mooi zo bij elkaar. Beide ringen zijn verguld en voorzien van een rozenkwarts steentje, de steen van de maand oktober. Heel fijntjes en tijdloos. Ik ben er superblij mee!

Statement oorbellen

Ik heb in ieder oor twee gaatjes. In het tweede gaatje zitten gouden knopjes die ik eigenlijk nooit uit doe. Mijn andere oorbellen wissel ik vaker, maar ik kies alsnog vaak voor hetzelfde: kleine, gouden oorbellen. Daarom vond ik tijd worden voor iets anders: wat grotere statement oorbellen! Ik vind grotere oorbellen wel mooi staan bij mijzelf, maar draag ze te weinig. Daar wilde ik nu verandering in brengen. Deze ‘knopen’ zijn perfect als statement oorbellen, maar toch niet té groot. Ze namelijk nog geen 3 cm. Met opgestoken haar vallen ze wel op en je kunt ze bij iedere outfit dragen; naar kantoor of naar een feestje. Superleuk!

Ik ben alvast voorzien voor Moederdag 😉 We gaan wel zien wat de rest van de dag ons brengt. We maken het in ieder geval gezellig! Wat vind jij van deze mooie sieraden? Is dit iets wat je zelf ook gekozen zou kunnen hebben? Klets mee in de comments hieronder.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *