Home + Mini shoplog | Nieuwe kleding, schoenen en kaplaarzen voor de jongens

Mini shoplog | Nieuwe kleding, schoenen en kaplaarzen voor de jongens

Terwijl ik dit typ, luister ik ook naar de persconferentie over de nieuwe maatregelen met betrekking tot het Coronavirus en ik merk dat ik behoefte heb aan iets luchtigs. Iets dat even helemaal niets met het virus te maken heeft. En daarom een lekkere mini shoplog met nieuwe kleding, schoenen en kaplaarzen voor de jongens. Het wordt immers voorjaar en de jongens groeien, dus ze hebben hoe dan ook wat nieuws nodig. En de kaplaarzen komen nu goed van pas in de tuin.

Nieuwe schoenen

Voor beide jongens hebben we dezelfde Nikes gekocht. Het zijn deze Nike Air Max met mint. Voor die van Floris betaalden we €65,- en voor die van Milan €110,-. Je hebt ze in verschillende kleuren, ook met felgeel en felroze, maar deze vond ik het allerleukst. Patrick wil ze nu overigens ook haha.

Een nieuwe zomerjas voor Milan

Milan had een nieuwe zomerjas nodig en we hadden zo her en der al gekeken, maar ik vond de kleuren zo somber. Ik wilde eigenlijk een lekkere knalkleur en die hebben we gevonden met deze Black Bananas jas, want opvallend is ‘ie zeker 😉 Het is een anorak (die je over je hoofd aan moet trekken), maar die vindt Milan heel erg tof. Deze jas hebben we uiteindelijk moeten bestellen bij de Sport2000 in Rotterdam, want ze zijn overal heel snel uitverkocht. De jas staat hem heel erg mooi, maar het is er nog wel te koud voor. Deze jas kost €90,-

Nieuwe kaplaarzen voor beide jongens

Beide jongens zijn graag in de tuin en Milan heeft een grote moestuin. Ik koop daarom ieder jaar een nieuw paar kaplaarzen. Dit keer zag bij toevallig deze Tommy Hilfiger kaplaarzen voorbij komen bij Omoda en was op slag verliefd. Ze zijn niet goedkoop, dus heb ik ze een beetje op de groei gekocht zodat ze er wat langer mee kunnen doen. Wat ik er verder fijn aan vind is dat je ze dicht kan maken aan de bovenkant. Hierdoor sluit je ze af voor water en zand. Die van Floris kosten €39,95 en die van Milan €44,95. Je vindt ze hier.

Nieuwe spijkerbroek voor Floris

Dit is redelijk uniek, want ik koop voor Floris nog steeds heel vaak lekker zittende, zachte broekjes. Ze moeten wel smal vallen, dat dan weer wel haha. Toch zijn we nu voor gegaan voor deze lichte skinnyjeans van Tumble ’n Dry. Deze kost €29,99.

Stoere, nieuwe kleding voor Milan

Ik begin met dit toffe spijkerjasje voor Milan. Ook lekker licht en hij is van LTB. We kochten hem bij “Onze nieuwe Winkel” in Gouda en hij kostte €49,95.

Ook kocht ik voor Milan dit softshell vest van Tumble ‘N Dry. Die had hij zelf een tijdje terug al gezien en hij was er helemaal fan van. Dit is ook een lekker vest van de zomer als het wat frisser is en de kleur is in het echt nog mooier. Dit fijne vest kost €64,99 en kochten we ook bij “Onze Nieuwe Winkel” in Gouda (ze hebben ook een webshop).

Dit was de mini shoplog en ik hoop dat je het leuk vond. Kleine jongetjes worden groot, dat zie ik in ieder geval wel aan de kleding.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *