Home + De leukste woonaccessoires van Zeeman en Kwantum!

De leukste woonaccessoires van Zeeman en Kwantum!

De afgelopen tijd ben ik heel wat winkels naar binnen gelopen om leuke woonaccessoires te vinden voor de kamers van de jongens. Zowel voor de babykamer als voor Milans nieuwe kamer. Ik vond niet alles even leuk voor de kamers, maar toch wel heel erg leuk om met jullie te delen, want stiekem wilde ik ze wel hebben voor in de woonkamer.

Ook zijn er nog wat dingetjes die ik heb gekocht voor Milans kamer. Jullie hebben deze gisteren misschien al voorbij zien komen, maar vandaag laat ik ze wat beter zien. Het zijn allemaal betaalbare spulletjes die lekker makkelijk te combineren zijn!

Kwantum

Ik begin met de Kwantum, want daar ben ik goed geslaagd voor Milan. Zo kocht ik er, onder andere, deze lockerkast.

De kleintjes hebben ze in drie verschillende kleuren zoals je ziet en ze kosten maar €29,-! Ik heb overigens wel begrepen dat ze online niet te koop zijn, maar alleen in de winkels. Ze hebben ze ook in het breed met drie deurtjes aan elkaar vast.

Voor Milans kamer koos ik voor de mintkleurige, maar ik zou er zelf wel één in het donkergrijs willen hebben voor onze slaapkamer. Ook in de woonkamer zouden ze erg leuk staan! Wees er wel snel bij, want online las ik dat er een hele run op is.

Ik kocht er voor Milan bijpassende gordijnen bij. Ik had er drie nodig en ze kosten €13,- per stuk. Ze zijn al kant en klaar en je kunt ze zelf makkelijk op maat maken.

Hoezo tuinkussens?! Deze zijn toch te leuk op een meisjeskamer? En die met cactussen zou ik ook nog wel in de zomer op de bank kunnen leggen. Verder ben ik groot fan van flamingo’s dus ook die zou ik wel mee naar huis willen nemen. Maar €5,- per stuk en ik vind ze geweldig!

Tot slot wilde ik deze opbergmandjes nog met jullie delen. Hier weet ik namelijk verschillende bestemmingen voor. Ik heb deze uiteindelijk niet gekocht (heb je die bovenste met cactussen gezien), maar heb er toch spijt van.

Zeeman

Bij Zeeman staat alles in het teken van de ananas. Erg leuk voor op de (tuin)tafel en nu eens niet helemaal wit, maar een soort dip-dye met een kleurtje.

Ik wilde deze tips graag nog met jullie delen op deze zonnige Vaderdag 😉 Het blijft tenslotte nog wel even mooi weer dus ik heb de zomer n mijn bol haha.

Wat is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 18 juni 2017 / 15:45

  Ohhh ik moet naar de Zeeman! Wat zijn die ananas dingen leuk!

   • 22 juni 2017 / 17:03

    Ik dinsdag richting de Zeeman, wat denk je? Geen ananas te bekennen :(. Ik denk dat het filiaal bij ons te klein is of iets, hopelijk kom ik nog eens bij een ander filiaal binnenkort.

 2. 18 juni 2017 / 18:48

  De mandjes had ik gezien bij kwantum. Ook noet gekocht, maar ga ze denk ik als nog kopen.
  Locker kastje is ook mooi.