Home + Milans Outfits | Favorieten uit de nieuwe Quapi Collectie!

Milans Outfits | Favorieten uit de nieuwe Quapi Collectie!

Je moet er misschien nog helemaal niet aan denken met deze temperaturen, maar oriënteren kan geen kwaad toch? Sterker nog, je kunt er maar beter op voorbereid zijn. Als het weer dan omslaat heb jij in ieder geval al het één en ander in de kast hangen. Ik heb het over kinderkleding voor het najaar. Milan showt jullie vandaag zijn favoriete items uit de nieuwe collectie van Quapi!

Geel!

Geel is een kleur waar ik zelf altijd een beetje aan moet wennen, maar voor kinderen vind ik het fantastisch. En je kunt er maar beter aan wennen, want we gaan deze kleur komend seizoen heel veel zien. Nu staat Quapi sowieso bekend om de vrolijke kleuren en ik vind dat voor jongens echt een verademing. Ik heb wel vaker geklaagd over het feit dat voor jongens altijd alles zo donker is, zeker in het najaar. Zonde, want het maakt Milan alleen maar bleek dus ik snak naar wat felle kleurtjes. Bij Quapi kan ik dan altijd wel slagen en dus ook komend najaar.

Eigenlijk is geel heel gemakkelijk te combineren; op donkerblauw, beige, legergroen, spijkerstof, zwart etc. Milan draagt zijn gele sweater op een donkerblauwe sweatpants met gele details.

Volgens Milan zit deze sweater heerlijk en is hij heel erg cool 😉 In eerste instantie was ik bang dat de kleur hem een beetje flets zou maken, maar dat is niet het geval, het staat hem juist heel erg goed!

De pasvorm van de broek

Als ik voor Milan een sweatpants (raar woord eigenlijk) koop, let ik altijd heel erg op de pasvorm. Ze zijn leuk, maar vaak veel te wijd, zeker rond Milans lange, slanke benen (heeft ‘ie overigens niet van mij). Deze broek zit heel erg mooi en is zeker niet te wijd. Op de foto draagt hij zijn Dr. Martens  eronder, maar ik wil voor de winter nog hoge sneakers voor hem kopen. Ik denk dat die er veel leuker onder staan.

Stoere outfit toch?! Wil je meer zien van deze nieuwe Quapi collectie voor jongens? Ga dan even naar de website. Hier vind je meteen het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Wat vind jij van deze stoere outfit? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *