Home + Milans Outfits | De tofste vintage finds!

Milans Outfits | De tofste vintage finds!

Degenen die mij al wat langer volgen, weten dat ik regelmatig tweedehands kleding koop voor de jongens. Waar dat vroeger nog ‘not done’ was, is het nu juist ontzettend hip én duurzaam. De tweedehands kleding moet echter wel aan wat voorwaarden voldoen. Zo koop ik alleen merkkleding tweedehands en moet het er heel erg goed uitzien. Ik combineer het vervolgens weer met nieuwe kleding en zo ontstaan er heel toffe outfits al zeg ik het zelf. Deze vintage items scoorde ik de laatste tijd voor Milan en wat staat het leuk!

Dit is één van mijn favoriete combinaties. Ik word hier zo vrolijk van! De broek is nieuw en had hij al. Het shirt is van Ralph Lauren en kocht ik op de kinderkledingbeurs voor maar een paar euro. Het gele spijkerjasje had Milan vorig jaar al, maar blijft fijn. Deze is ook tweedehands en is van Benetton. Ik weet nog goed dat ik deze voor €4,- heb gekocht. Het shirt heb ik aan de voorkant een stukje in zijn broek gedaan. Maakt het net wat stoerder. Staat cool toch?

Ja, zelfs deze Nikes zijn tweedehands! Deze kocht ik bij Appel & Ei in Gouda. Ze stonden daar in maat 36 en kostten twee tientjes. Ze zagen er uit als nieuw dus ik besloot ze mee te nemen voor Milan. Hij vindt ze geweldig en ze lopen ook nog eens heerlijk, prima sneakers voor de zomer!

Sportvestjes zijn altijd goed en handig en ik krijg er zo’n 90’s gevoel van! Deze is van Puma en kocht ik op de kinderkledingbeurs voor €8,- dacht ik. Hij heeft een echt retro gevoel en staat Milan heel goed. Ook op sportdagen is zo’n vestje leuk en verder dragen we hem met een shirtje of een polo eronder. Die is overigens van Tommy Hilfiger en kochten we vorig jaar al op de beurs voor €5,-. Hij heeft er nu nog plezier van!

Tot slot dit setje. Ik begin bij het spijkergilet. Dit was eigenlijk een spijkerjasje dat ik kocht bij de Vintage Kilo Sale. Ik heb hier de mouwen vanaf geknipt voor een tof gilet. Ik wilde hem nog bewerken met patches, maar heb hem toch zo gelaten. De longsleeve eronder heeft Milan ook in het rood en beide kocht ik een paar weken geleden op de beurs. Ze zijn van Abercrombie en dit soort basics zijn altijd fijn. Het zit makkelijk en ze zijn gemakkelijk te combineren.

Hij draagt dit dan op een skinnyjeans met bijvoorbeeld zijn hoge Nike’s eronder. Prima outfit; stoer, uniek en heerlijk voor een dagje naar school volgens Milan!

Wat vind je van onze vondsten? Laat het me weten in de comments hieronder!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *