Home + Milans outfits | De eerste van 2018!

Milans outfits | De eerste van 2018!

Als je mij wat langer volgt weet je dat ik een aantal jaar geleden iedere vrijdag een Milans outfits plaatste. Een enorm goed gelezen rubriek, maar kleine jongetjes worden groter en ik wilde hem niet iedere dag meer op de foto zetten. Hij zelf was er ook wel klaar mee en zo kwam het dat we dat nog maar sporadisch deden. Inmiddels zijn we weer een paar jaartjes verder en toen hij zag dat ik de outfits van Floris op de foto zette, vroeg hij of ik hem ook weer iedere dag op de foto wilde zetten. Prima, maar niet altijd meer herkenbaar in beeld. Het werden supergave foto’s van toffe outfits. Kijk je mee?

Outfit #1 | Stoer met Dr. Martens

Ik houd ervan! Milan draagt hier zijn nieuwe, wat oversized spijkerjasje van Zara, een t-shirt van H&M, een ripped skinnyjeans van Primark en zijn Dr. Martens. Cool hè?

Outfit #2 | Instaboy

Deze outfit is simpel, stoer én het zit lekker. De schoenen zijn van Puma bij O’moda, de skinnyjeans van H&M en de longsleeve en het vest zijn van Zara. De beanie heb ik een hele tijd terug al gekocht op de Swanmarket.

Outfit #3 | Fijne kleurtjes!

Kleurrijk! De schoenen heben we een tijdje terug gekocht op de markt. Hier werden partijen verkocht. Op de schoenen stond nog €119,95, maar wij kochten ze voor €25,-! De broek is van Like Flo, de longsleeve van Levi’s en het vest van Indian Blue Jeans.

Outfit #4 | Amsterdams blauw

Weer die toffe schoenen en een jeans van Dutch Dream Denim. Ik heb echt een bloedhekel aan open nekjes die zo wijd zijn, dus doe er bijna altijd wat onder. In dit geval een donkerblauwe polo van H&M en daarop een heerlijke sweater van Amsterdams Blauw (Scotch Shrunk)

Outfit #5 | Back to basic

Voor op school trekken we toch vaak wel de makkelijke en fijne basics uit de kast. Hier weer de sneakers van Puma, de jeans van H&M, maar nu hebben we hem gecombineerd met de zachte, warme sweater van Zara. Ook deze hals is wijd dus daar doen we dan een effen witte longsleeve onder. Deze koop ik overigens altijd bij Action. Die zitten lekker strak en gaan niet lubberen. Ideaal!

Outfit #6 | Met Uggs

Ik ben echt dol op Levi’s en schreef daar eerder al een blog over. Het is een shirt met korte mouwen, waar we dan weer een witte longsleeve onder zit. Daarop weer dat spijkerjasje van Zara en ook weer de jeans van Primark. De schoenen zijn van Ugg en lekker warm.

Dit waren Milans outfits. Zoals je ziet vindt hij bepaalde combinaties heel fijn, maar wisselen we het wel af. De volgende keer zullen we wat meer kleur laten zien 😉 Wat vinden jullie van zijn outfits en doen jullie hetzelfde met wijde halsjes als ik? Ik vind het namelijk echt niet mooi, maar misschien ben ik wel de enige haha.

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties