Home + Even bijkletsen | Het ritme van Floris, 12,5 jaar in dienst en vloggen!

Even bijkletsen | Het ritme van Floris, 12,5 jaar in dienst en vloggen!

Er gebeurt altijd een hoop hier in huis en ik bedacht mij dat het alweer even geleden was dat ik jullie lekker had bijgepraat. Daarom vond ik het wel weer eens tijd voor een fijne bijklets blog.

Het ritme van Floris

Het lijkt erop dat we een klein beetje een ritme hebben te pakken met Floris. Dat hadden we al wat betreft voedingen en ik heb het idee dat het allemaal veel minder rommelig gaat dan destijds bij Milan. Wat betreft slapen overdag hadden we echt totaal geen ritme en hij kwam ook moeilijk in slaap. De nachten daarentegen gaan wel heel goed (klopt het even af aan een houten tafel). Hij slaapt nu al twee weken door. Hij gaat dan om een uurtje of 7 in de avond slapen en wordt de volgende ochtend rond 5.30 uur wakker. Heerlijk!

Overdag gaat hij rond 8.30 uur slapen en in de middag ook nog. Tussendoor is hij veel wakker, maar tijdens het wandelen etc. valt hij ook nog in slaap.

Ik moet wel eerlijk bekennen dat we overdag niet perse voor de slaapjes thuis blijven. Deden we met Milan ook niet. We gaan gewoon weg en hij kan onderweg ook slapen. Als we langer weggaan nemen we de kinderwagenbak ook mee zodat hij daar in kan liggen.

Milan

Milan is nog steeds een hele trotse grote broer en afgelopen januari naar groep 4 gegaan. Hij is natuurlijk van half oktober en zit op fasenonderwijs. Het gaat heel goed op school, hij heeft het naar zijn zin en heeft lekker veel vriendjes en vriendinnetjes. Verder zit hij midden in repetities voor Peter Pan en kijkt hij heel erg uit naar de voorstellingen in de schouwburg. Het is zo’n heerlijk ventje!

Nu toch echt meer werken en 12,5 jaar in dienst

Afgelopen week kwamen we erachter dat ik morgen 12,5 jaar in dienst ben. En dat is de dag waarop mijn nieuwe contract in gaat. Vanaf morgen ga ik dan toch echt 32 uur per week werken en nu het zo ver is moet ik ook eerlijk bekennen dat ik het best lastig vind. Het zal echt wennen worden en dat kost tijd. Patrick gaat twee dagen in de week ouderschapsverlof opnemen en kijkt daar juist heel erg naar uit. Logisch, want nu heeft hij gewoon wat meer tijd voor de jongens dan hij voorheen had.

Verder morgen dus 12,5 jaar in dienst en wij krijgen dan een gratificatie. Het is niet heel veel, maar toch leuk meegenomen. 12,5 jaar in vaste dienst op je 32e is volgens mij best uniek dus ik ben er dan ook wel een klein beetje trots op 🙂 Volgende week vieren we het op mijn werk. Ik weet nog niet hoe, maar dat zien we wel…

Hoe gaat het met Mamablogger?

Het gaat goed! Heel erg goed zelfs! Ik heb overal het nieuwe logo doorgevoerd en je ziet de elementen eruit ook terugkomen op bijvoorbeeld YouTube. Er ontstaat een soort herkenbaarheid en een huisstijl en dat wilde ik heel graag. De bezoekersaantallen stijgen nog steeds, maar niet heel hard. Veel bloggers herkennen dit wel denk ik door het algoritme van Facebook en Instagram. Gelukkig weten veel mensen mij wel te vinden en stijgt het aantal dus wel.

Ook nu ik 32 uur ga werken wil ik iedere dag minstens één artikel plaatsen.

Vloggen!

En zoals jullie misschien wel hebben gemerkt ben ik meer gaan vloggen. Dit kondigde ik vorig jaar al aan, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Geen weekvlogs, maar wel dag- en weekendvlogs en andere leuke dingen zoals shoplogs. Verder unboxen we allerlei speelgoed en dat is wel even prima zo.

In de sidebar hiernaast >> kun je de laatste drie vlogs van ons zien. En wil je geen vlog missen? Abonneren kan hier.

En verder?

Verder gaat het eigenlijk best goed. We hebben het naar ons zin met alles, zijn happy en de kids zijn gelukkig gezond. We hebben leuke dingen om naar uit te kijken en vermaken ons prima zo met zijn viertjes.

Hoe gaat het met jullie? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *