Home + Milans outfits #47

Milans outfits #47

De eerste Milans outfits van dit nieuwe jaar is een feit! Ik publiceer deze iedere vrijdag, maar met Kerst en nieuwjaarsdag ertussen, kwam het er niet van. Nu alle feestdagen weer voorbij zijn gaan we gewoon weer door waar we zijn gebleven.

Deze week veel outfits met een grijze broek. Hoe kun je deze grijze skinny jeans nu op verschillende manieren combineren? Veel van de kleding komt bij Zara vandaan en in deze vlog vertel ik je precies wat het heeft gekost.

Ik hoop dat je er weer lekker veel inspiratie van krijgt en het leuk vindt. Kijk je weer mee naar de eerste Milans outfits van dit nieuwe jaar?

Dit is meteen een van mijn favorieten! Milan draagt zijn Converse sneakers met een nep bontje erin en daarop zijn grijze skinny jeans van Zara (€18,95). De sweater is zo leuk en komt ook bij Zara vandaan. Deze kost €17,95. Het bloesje is inmiddels al wel oud, maar past hij nog steeds.

En een fijne low budget outfit tussendoor! Alles komt van H&M. De schoenen kostten toen €19,99, de legging rond de €5 en de sweater was €5,99! Koopje toch?

Weer de grijze jeans, maar dan weer anders. Zo zie je maar wat een andere shirt en andere schoenen kunnen doen. de laarsjes zijn van Vingino en kostten €99,95. Het shirtje is ook van Zara en het okergeel staat hem echt heel erg goed. Deze kost €5,95.

Dan gaan we weer voor stoer en combineren we twee verschillende kleuren denim met elkaar. Ik dacht altijd dat dat niet kon, maar eigenlijk is het best cool. Ook deze jeans komt van Zara, maar hebben we al een tijdje. Het shirtje is wel nieuw en kost €7,95. het gilet scoorde ik een hele tijd terug via Marktplaats en is van Scotch Shrunk. Gaaf hè?

Weer de laarsjes en de jeans, maar dan weer een totaal andere outfit. De longsleeve is van Polarn O. Pyret en mocht ik uitzoeken toen we daar waren, super kwaliteit is dat! Het vest kreeg Milan niet afgelopen Kerst, maar de Kerst ervoor al cadeau en past hij gelukkig nog steeds. Deze is van Scotch Shrunk en is altijd fijn.

Dit was dus de eerste Milans outfits van 2016 en ik wil sowieso door tot nummer 52, want dan hebben we een jaar volgemaakt. Wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 8 januari 2016 / 08:31

    Wat een leuk kleding en wat kunnen kleine veranderingen hele andere outfits geven!

  2. 8 januari 2016 / 09:36

    Leuk! Dat okergele staat hem supergaaf en die boots ook!! LOOOOVE IT!