Home + Winnaar Sluban Trolleybus!

Winnaar Sluban Trolleybus!

Dat bouwen één van de meest populaire hobby’s is van onze kinderen werd wel duidelijk door de Sluban winactie. Dank voor jullie leuke reacties! Ik mag vandaag de winnaar bekend maken van die enorm leuke trolleybus met bushalte die garant staat voor heel wat uren speelplezier!

Milan speelt er ook erg vaak mee en hij vindt het juist erg leuk een hele stad te bouwen zodat en dan kan de bus natuurlijk overal naartoe ;-). En ik kan er een heel verhaal omheen schrijven, maar jullie willen gewoon weten wie deze gave bus heeft gewonnen.

De winnaar van de Sluban trolleybus is geworden…

Manon! Manon, van harte gefeliciteerd met de bus en ik wens jullie er alvast heel veel plezier mee! Ik neem contact met je op wat betreft de verzending ervan. En voor alle anderen die helaas niet hebben gewonnen, kom vooral lekker vaak langs op Mama blogger, want er komen weer een heleboel leuke winactie aan.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie