Home + Milans outfits #31

Milans outfits #31

Zo vlak voor het weekend is het weer tijd voor een Milans outfits. Afgelopen week begonnen we met slecht weer en knapte het later wat op. Dit zijn voornamelijk foto’s van het begin van de week en volgende week zie je die van de afgelopen dagen, omdat ik altijd wat vooruit werk.

Deze week maakte ik een outfit inclusief schoenen voor zo’n €30 en zie je de look-a-like Dr. Martens die ik bij de H&M shopte voor maar een fractie van wat de echte kosten. Dat is nog eens leuk shoppen!

Kijk je mee?

Deze foto is wat korrelig omdat het weer niet meewerkte en de lichtinval niet mooi was, sorry! Je ziet de schoenen op deze foto niet heel goed, maar hieronder zie je ze beter. Dit zijn dus de Dr. Martens look-a-likes voor kinderen van H&M! De broek is ook van H&M en kostte €14,99. De sweater is van Retour Jeans en deze heeft Milan al een tijdje. De lipjes aan de achterkant van de schoenen hebben overigens dezelfde kleur als de broek. Dat vind ik dan weer leuk 😉

Deze dag kregen we visite, was het niet zulk mooi weer en waren we ook een beetje lui. Dit was de perfecte outfit voor deze dag! De sneakers zijn van Adidas. De sweatpants is nieuw en heb ik gekocht bij Zara voor €14,95. Het shirt is Little Eleven Paris en heb ik al een hele tijd, maar hij blijft Milan goed passen. Ik ben nogal fan van Will Smith, dus deze moest ik toentertijd echt hebben haha.

Dit is de budget outfit! De schoenen heb je vorige week al voorbij zien komen. Deze zijn van H&M en kosten €19,99. De legging had Milan afgelopen seizoen al van Zara en was toen al niet duur. Nu is deze te klein geworden en heb ik hem groter gekocht in de sale voor maar €3,95! De sweater is ook van H&M en shopte ik online voor €5,99! Ik was dus helemaal klaar voor zo’n €30! Vind dit ook echt een heel leuke outfit geworden!

All blue today. Weer de sneakers van H&M met daarop een skinny jeans van Zara. Die kostte €18,95. De sweater is van WE en die blijven erg mooi in de was. Deze kost €17,95. Dit zijn ook allemaal redelijke prijzen en daar probeer ik toch altijd rekening mee te houden, ook in Milans outfits. Het moet tenslotte wel voor iedereen leuk blijven.

Dit is ook alweer zo’n stoere outfit! Weer de sneaker van H&M (die zijn echt heel fijn) en een donkergroene sweatpants van Zara. Ook deze kost €14,95. Dit zijn ideale broekjes voor school. De longsleeve is van Molo en wat een lekkere stofjes zijn dat! Ook deze kun je 100 keer wassen en dan nog blijven ze mooi. Ze zijn wel duurder, want ik denk dat ik voor deze €29,95 heb betaald, maar weet dat niet meer zeker.

Dit waren Milans outfits weer van deze week! Welke vind jij het leukste? En wat vind je van de Dr. Martens look-a-likes? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie