Home + Milans Musthaves | Review Power Core E90 elektrische step!

Milans Musthaves | Review Power Core E90 elektrische step!

Wat een weertje hè? Het is tijd om er weer op uit te gaan en lekkere wandelingen te maken. Doen wij heel graag, maar Milan heeft steeds minder vaak zin in die lange wandelingen. Vroeger konden we het nog leuk maken met de buggy en de loopfiets en later een kleine metaaldetector, maar daar is hij inmiddels te oud voor. Toen we dan ook de vraag kregen of we deze Power Core elektrische step van Razor wilden testen, was iedereen hier in huis enthousiast. Dit is wel heel cool! Of hij ook echt zo goed beviel moest natuurlijk nog blijken. tijd voor een review!

Wat is de Power Core E90 elektrische step eigenlijk?

De Power Core is van het merk Razor en het meest stoere aan deze step is natuurlijk dat hij elektrisch is. Dat betekent dat hij 16 km per uur kan rijden en een batterijduur heeft van 80 minuten. Als de batterij/accu leeg is kun je hem thuis heel gemakkelijk weer opladen met de bijgeleverde acculader. Omdat hij 16 km per uur gaat is hij niet geschikt voor hele kleine kinderen, maar dat spreekt voor zich. Milan is 7,5 en kan er prima mee overweg, maar de adviesleeftijd is 8 jaar. Het ligt misschien ook aan het type kind dat je hebt. Voor de één is het nog heel spannend en de ander rijdt er zo op weg. Dat kun je zelf het beste inschatten. Tot groot verdriet van Patrick kan de step een gewicht hebben tot 54 kilo 😉 Verder is hij te bestellen bij Wehkamp (klik) en dat heeft als voordeel dat je hem heel snel in huis hebt. Handig met een verjaardag! De step kost €149,-

Tot zo ver het praktische gedeelte haha.

Wat vindt Milan van de step?

De Power Core E90 is er in twee kleuren (een roze/zwarte en een groen/zwarte), Milan koos uiteraard voor de tweede en on niet wachten tot hij binnen kwam. Eenmaal binnen moest hij nog heel even wachten totdat Pat thuis kwam en eenmaal thuis werd Pat meteen aan het werk gezet. Patrick is erg van de gadgets dus dit was geen straf haha. De step stond snel in elkaar en de batterij laadde redelijk snel op. Handig met een kind dat zo enthousiast is en niet kan wachten.

Milan vond de step heel stabiel en stevig aanvoelen. Dat is voor hem heel prettig aangezien hij het best even spannend vond. Met de knop zet je hem aan en eenmaal buiten zet je er een voet op, je begint even met steppen en de Power Core E90 doet de rest. Af en toe zet je even af en je gaat als een malle zou Milan zeggen.

Ik denk dat het wel duidelijk is, Milan is er heel blij mee en voelde zich heel vereerd dat hij zoiets moois kreeg. Met recht dus een Milans Musthave!

Ik kan mij voorstellen dat dit niet iets is dat je zomaar even aanschaft, maar als je dit bijvoorbeeld met opa’s en oma’s zou kopen voor de verjaardag van je kind durf ik te wedden dat de verjaardag bij voorbaat al geslaagd is haha.

Wil je de step nog in actie zien? Bekijk dan het filmpje hieronder nog even.

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Anoniem
    24 januari 2020 / 13:38

    Fantastisch product! Je zal wel jaloers zijn…? 😉

    Ik heb wel een vraagje; hoelang gaat de batterij ongeveer mee na een paar keer gebruik gemaakt te hebben van de step?