Home + Milans Mode Musthaves | Zomerse outfit van Quapi!

Milans Mode Musthaves | Zomerse outfit van Quapi!

Vinden jullie het nu ’s morgens ook zo lastig om te bedenken wat je je kind aantrekt? De ochtenden zijn namelijk nog fris, maar de middagen zijn echt lekker. Komende zondag wordt zelfs 20 graden voorspeld! Ik vind het best moeilijk. Dan trek ik Milan ’s morgens nog een wat dikkere tussenjas aan en ondertussen fietsen de kinderen in korte broeken ons voorbij. Het kan aan mij liggen, maar ik vind dat echt nog te optimistisch.

Ik kies in zulke gevallen tegenwoordig voor laagjes. Een vest met een shirtje eronder en het vest kan dan uit als hij het te warm krijgt. Op een zomer sweater (die zijn een heel stuk dunner) met een polo eronder. In vrolijke kleurtjes ziet dat er al heel zomers uit, maar je kleedt je kind niet te warm of te koud aan.

Milan in Quapi!

Ik heb voor Milan vaker kinderkleding geshopt bij Olliewood en nu mocht ik er voor Milan zo’n zomers setje shoppen. Dat is absoluut geen straf kan ik je vertellen, maar het is vaak wel moeilijk kiezen 😉 Na wat merken te hebben bekeken besloot ik eens te kijken bij de kinderkleding van Quapi. Ik kende dit merk juist door de felle en vrolijke kleuren en daar was ik precies naar op zoek. In overleg met Milan werd het deze outfit (allemaal van Quapi):

Ik koos als eerste voor een lichte spijkerbroek. Deze valt wat smaller en dat vind ik juist zo leuk bij jongetjes. Ik combineer de jeans dan weer graag met hoge sneakers.

Daarop draagt Milan een blauw/oranje polo van Quapi met korte mouwen. Hier gaat ‘ie nog heel veel plezier van hebben deze zomer, want de kleur staat hem heel goed en Milans lievelingskleur is oranje (ik weet overigens nog steeds niet waarom haha).

Over de polo draagt Milan een zachtgele sweater met print. Zoals ik al zei is de sweater niet te dik en past hij heel goed bij de polo. Door de kleuren zou je dit in eerste instantie misschien niet zo combineren, maar het staat juist heel leuk! Er zitten ook oranje accenten in de trui.

Ik vind het een heel vrolijke, frisse set en hij heeft het dan ook al een aantal keren aan gehad. Vrolijke kleurtjes staan wel goed bij dat blonde koppie!

Afgelopen zondag zijn we gaan fietsen en maakten we een tussenstop in de speeltuin. Milan had zijn bodywarmer er overheen aan en kon er heerlijk in spelen!

Mocht je nu geen zoon hebben en vraag je je af op er ook leuke meisjeskleding van Quapi te vinden is? Dat is er zeker!

Wat vind je van deze set? En vind je het nu ook lastig om je kind te kleden terwijl het ’s morgens nog fris is en ’s middags pas lekker wordt? En hoe los je dat dan op? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie