Home + Milans LEGO traktatie van 2017!

Milans LEGO traktatie van 2017!

Deze blogpost was al af en “opeens” is hij op wonderbaarlijke wijze verdwenen. Ik kan hem echt niet meer terugvinden dus begin ik vol goede moed weer opnieuw. Hij is namelijk te leuk om niet te delen. Althans, dat vind ik dan ?

Ieder jaar begin ik al in de zomervakantie met nadenken over Milans traktatie en pin ik op Pinterest alvast wat ideetjes. Voor het derde jaar op rij wilde hij een LEGO traktatie en ik moet eerlijk zeggen dat ik het echt heel lastig vond. Juist omdat ik rond zijn verjaardag ben uitgerekend en daarom iets wilde maken wat ik ruim van tevoren klaar kon zetten.

Uiteindelijk was het idee heel simpel. Ik bestelde bij AliExpress popcorn doosjes met LEGO superhelden en bestelde er bijpassende prikkertjes bij. Beiden bij dezelfde verkoper en het was allebei heel erg snel binnen. Aanrader dus! Je vindt meer informatie over deze bakjes en prikkertjes in mijn AliExpress shoplog.  

Inpakken maar!

Het idee is heel simpel. Bij Sligro kochten we twee dozen popcorn met allemaal kleine zakjes erin. We kochten een doos met zoete en zoute popcorn zodat de kinderen kunnen kiezen.

Je vouwt de doosjes, doet er een zakje popcorn in en pakt hem vervolgens in met cellofaan. Lintje er omheen, prikkertje in het lint en klaar ben je! Het eindresultaat is best feestelijk toch?

Ik deed alle doosjes in een grote mand en pakte de mand ook nog in met cellofaan. Zo kan het veilig en droog mee naar school.

Traktatie voor de juffen

Waar ik alleen nog niet over na had gedacht was de traktatie voor de juffen voor als hij de klassen rond mag.

Bij Sligro zag ik een doosje van 18 Bolsius kaarsjes voor nog geen €4,- in totaal! Thuis had ik nog doorzichtige zakjes en confetti. We kochten er celebrations bij en maakten er een leuk geheel van.

 

Ik vind het er leuk uitzien! Alles is houdbaar en kun je dus ruim van tevoren klaar maken. De zakjes kocht ik overigens eerder al bij Wibra en de confetti bij HEMA. Deze zakjes heb ik ook in een mandje gedaan en nog een keer extra ingepakt.

Het is fijn dat alles al voor hem klaar staat. Als zijn broertje wordt geboren hoeven we dit niet meer te maken. Hoe vind je het geworden?

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 4 oktober 2017 / 07:20

  Leuke traktatie! Bij ons mogen de kinderen niet trakteren.
  Waar ik zelf werk wel. Maar meestal is dat zakje chips.

  Ik ga eens op Alie kijken voor leuke doosjes voor het kinderfeestje van onze dochter ( tijd genoeg, begin feb jarig)

  • 11 oktober 2017 / 10:08

   Dan heb je nog tijd zat! Bij Ali hebben ze ontzettend leuke dingen voor heel weinig geld waarmee je zo iets leuks kunt maken. Succes met kiezen!