Home + Verlof Diary #2 | Traktaties all over the place en ziekenhuis…

Verlof Diary #2 | Traktaties all over the place en ziekenhuis…

Als je zelf verlof hebt gehad, herken je het misschien wel: je plant je dagen helemaal vol omdat je denkt dat je zeeën van tijd hebt. Het gevolg is dat je gewoon tijd te kort komt. Dat was bij mij deze week het geval. Ik had bijvoorbeeld bedacht dat ik in één dag alle traktaties klaar wilde hebben. Uiteindelijk was ik al vier uur kwijt aan die van Milans verjaardag. Dat werd hem dus niet in een dag ? Toch is het deze week allemaal wel gelukt. Verder eindigde mijn week in het ziekenhuis. Kijk je mee?

Maandag

Diary_verlof_zwangerschapsverlof_baby_mamablogger_marisca_zwanger_

Patrick was vrij omdat we de bevalling door moesten spreken bij de  verloskundige. Dat viel midden op de dag en duurde nog wel even waardoor hij wel een hele dag op moest nemen. Voor we erheen reden, zijn we nog even snel naar de Sligro gereden om spullen te halen voor Milans traktatie.

Diary_verlof_zwangerschapsverlof_baby_mamablogger_marisca_zwanger_

En geloof het of niet, maar we zijn wéér aangereden! Zie je de schade links op de bumper? We zijn nu bezig met de verzekering van de tegenpartij, want de schade is nog best hoog…

Wat betreft de verloskundige, hoe dat ging heb je gisteren al kunnen lezen in de zwangerschapsupdate.

Dinsdag

Ik ben een paar uur bezig met alle traktaties voor Milans verjaardag binnenkort. Daarna maak ik ook nog even snel die voor de juffen. Het kan maar klaar staan voor over een paar weken. Vervolgens haal ik Milan op uit school en gaan we….

… naar Kersvers in Gouda! We zijn uitgenodigd bij deze kids conceptstore voor een mini high tea/proeverij. Milan en ik hebben er echt genoten van al het lekkers en Milan van het spelen. Het hele verslag volgt snel!

Woensdag

Lekker wazige foto, maar Milan heeft zondag zijn verjaardag gevierd en kreeg van opa en oma de Lego Ninjago toren. Van alle bonnen die hij kreeg kocht hij zelf de tempel. Ze staan in elkaar en wat is hij er blij mee! Dit was ’s morgens vroeg voordat hij naar school ging.

Ik krijg een heel mooi pakket binnen van Noddles. Alles ligt nu te wachten op de komst van ons kleine mannetje en daarna laat ik het uitgebreid zien.

Kijkles bij de zwemles ’s avonds! Dit was misschien wel de laatste kijkles zonder baby. De kaasstengels zijn traditie tijdens de kijklessen. En lekker dat ze zijn!

Donderdag

Ik breng Milan naar school en ga even langs de markt voor croissantjes en broodjes voor bij de soep ’s avonds.

Daarna ga ik aan de slag met de traktaties voor op ons werk en een opdracht voor de blog. Dit is toch een feestje om te maken?! En dat is dan gewoon mijn werk!

Vrijdag

Dit was de dag dat het allemaal even teveel werd… Ik ben hard aan het werk voor Mamablogger en maak een planning voor de hele maand oktober en begin november. Nu nog allemaal schrijven 😉 Op mijn bureau is het een georganiseerde chaos.

Verder maak ik de opdracht van gisteren klaar, ben ik bezig in huis en bedenk ik mij dat ik ook nog een slinger zou maken voor Milans klas. Die middag na school gaan we (een andere moeder en ik)  namelijk het raam van de klas versieren en ik wilde er graag een slinger bij die er het hele jaar door kan hangen.

Ziet er best gezellig uit toch? Daarna heb ik flink last van harde buiken en pijn in mijn buik. Ik ben echt kapot en moet nu toch wel toegeven dat het iets teveel is geweest. Ik kom dan ook niet meer van de bank af de rest van de middag.

Zaterdag

Patrick is aan het werk, Milan en ik doen wat boodschapjes en ik schrijf alvast vijf artikelen vooruit. Goed bezig! Verder hangen we wat op de bank en schrijf ik de enveloppen voor de geboortekaartjes.

Als Patrick thuis komt wordt onze nieuwe droger geleverd, fijn! De droger wordt uitgepakt, boven neergezet en daarna zet Patrick de co-sleeper in elkaar. Wat is hij mooi!

Na het eten ploffen we op de bank en doen we verder niets meer.

Zondag

Ik voel de baby al sinds vrijdag minder bewegen, heel wat minder. Ik probeer hem nog wakker te porren, maar ook dat lukt niet. Rond 10.15 uur besluit ik toch de verloskundige te bellen. Zij komt langs en stuurt ons naar het ziekenhuis voor een CTG en een echo…

Milan en ik maken ondertussen gekke selfies. Gelukkig worden we al snel weer goedgekeurd en blijkt dat de baby om zijn eigen as heen is gedraaid. Daardoor schopt hij nu tegen de placenta aan waardoor ik hem nauwelijks voel. Toch weer een opluchting!

Daarna gaan Patrick en Milan naar de nieuwe Lego Ninjago film, want dat stond al in de planning. Een mannenuitje. Ik rijd naar huis en houd mij bezig met de…

..Was! Ik ben zo blij dat we weer een droger hebben en vouw een hele stapel weg! Daarna is het tijd voor leuke dingen zoals…

… het opmaken van de co-sleeper. Vervolgens werk ik heel wat mail weg, doe ik de BTW aangifte en ondertussen komen de mannen alweer uit de bioscoop.

Al met al een lekker weekje. De komende dagen wil ik de vluchtkoffer klaarzetten en ik geloof dat daarna echt alles klaar is voor de komst van …..

Op naar de komende week!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *