Home + Mijn eerste AliExpress shoplog!

Mijn eerste AliExpress shoplog!

Tijd voor mijn allereerste AliExpress shoplog! Ik was altijd een beetje huiverig om te bestellen bij AliExpress, maar ik zag bij andere bloggers en vloggers zoveel leuks voorbij komen, dat ik toch maar eens rond ben gaan kijken. Ik zag enorm veel leuks, maar begon voorzichtig met bestellen. Ik was namelijk bang dat het bijvoorbeeld niet aan zou komen, maar de eerste bestelling kwam al binnen een week binnen! Dit was iets voor Milans traktatie en het zag er goed uit. Ik kreeg er lol in en bestelde nog wat dingetjes.

Ik zal geen shoplog met telefoonhoesjes etc. laten zien, want daarvan weten we wel dat je deze bij ome Ali kunt bestellen, maar ik ben juist heel goed geslaagd voor beide jongens. Een goedkope LEGO traktatie voor Milan? Check! Het eerste speeltje van de baby? Check! Ik laat jullie in deze shoplog zien wat er binnen is gekomen, hoe lang het duurde voor het binnen was, wat het kostte én wat er nog in bestelling staat.

Ik laat jullie alles zien in de vlog hieronder, maar mocht je niet zo van de vlogs zijn, kun je altijd nog de foto’s hieronder bekijken. Of je kijkt de vlog en bekijkt later de spulletjes nog even goed op de foto’s. Dat kan natuurlijk ook 😉

AliExpress shoplog!

Ik begin met het eerste speeltje voor de baby:

Hier zal hij natuurlijk niet meteen mee spelen, maar hoe leuk is dit houten cameraatje met canvas bandje? Ik zie hem er al mee lopen als hij ongeveer een jaartje is. Tot die tijd gebruiken we deze als leuke decoratie in zijn kamertje en als we een mooie foto bijvoorbeeld van hem maken. We hadden deze camera binnen een week binnen. Wat hij kostte vertel ik in de vlog 😉

Nu Milans traktatie voor dit jaar. Omdat ik ben uitgerekend rond zijn verjaardag wil ik graag zijn traktatie al tijdens mijn verlof klaar kunnen zetten. Ik speurde wat rond en vond deze LEGO popcorn doosjes en prikkertjes. Zakjes popcorn erin, een cellofaantje er omheen en klaar ben ik!

Ik kocht deze bij dezelfde verkoper en beide bestellingen waren heel snel binnen!

We blijven nog even bij de LEGO. Ik zag namelijk dat er ook LEGO Ninjago wordt verkocht. Het is natuurlijk geen echte LEGO, maar toch was ik benieuwd. Ik besloot twee poppetjes te bestellen en het duurde drie weken voor deze binnen waren, maar het was het wachten waard. Dit zijn ideale schoencadeautjes voor december voor weinig geld en Milan is er erg gelukkig mee. In de vlog hoor je hoe belachelijk weinig deze twee poppetjes bij elkaar en inclusief verzenkosten kostten.

Tot slot de canvas opbergzak met het Batman masker erop. Ik werd gek van Milans knuffels die overal rondslingerden en zocht naar een beter alternatief dan de papieren zakken. Ik wilde iets dat dicht kon, maar waar Milan wel snel zijn knuffels kon pakken als hij dat wilde. Het werd deze zak die echt enorm stevig is! Ik kocht hem bij dezelfde verkoper als de houten camera.

Wat vind je van deze leuke items? In de vlog ga ik dieper op de items in en hoor je dus wat ze hebben gekost.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *