Home + Mijn mannen gingen weer op mannenweekend + hoteltip!

Mijn mannen gingen weer op mannenweekend + hoteltip!

Vorig weekend was het heel wat beter weer. Pat en Milan hadden mazzel, want het was tijd voor hun jaarlijkse mannenweekend. Ze gaan dan een nachtje in een hotel, Milan bepaalt wat ze gaan doen, maar het staat vooral in het teken van heel veel qualitytime. Vorig schreef ik al over het hoe, wat en waarom van mannenweekend, maar dit keer laat ik jullie een uitgebreid verslag zien en geef ik een hoteltip, want deze was wel heel fijn.

Mannenweekend plannen

In maart hebben we samen het mannenweekend gepland. Vorig jaar gingen ze ook begin juni en qua weer beviel dat heel goed. Nu heb je natuurlijk nooit de garantie op goed weer (kijk maar naar het weer van afgelopen week), maar de kans is wel groter wanneer je het in juni plant. We hebben heel wat hotels bekeken, maar een voorwaarde was toch wel een zwembad in of bij het hotel. Ook vind ik dat hun jaarlijkse weekend wel lekker luxe mag zijn. Uiteindelijk werd het Hotel Hoorn van Van der Valk (geen spon).

Hoteltip!

Dit is een luxe hotel vlakbij de snelweg én de MacDonalds. Uiteindelijk zijn ze daar helemaal niet geweest, maar het idee was leuk haha. Zelf logeerden zij in een ‘Superior kamer’. Omdat zij op de 11e verdieping logeerden en een prachtig uitzicht hadden, hebben ze totaal geen last gehad van de snelweg.

Dit is wel een erg mooi kamer toch, en dan dat uitzicht, heerlijk!

Planning

Rond 10.15 uur reden ze weg richting Hoorn. Onderweg hebben ze nog getankt en na ruim een uur kwamen ze daar aan. Ze konden echter nog niet de kamer in dus zijn ze richting het centrum gegaan om er wat te eten. Ik dacht dat ze ergens gingen lunchen, maar ze hebben bij de visboer een portie visfriet gehaald.

Deze hebben ze buiten opgegeten en daarna hebben ze de straatjes verkend. Rond 13.00 uur konden ze de hotelkamer in en hebben ze vooral genoten van het uitzicht en zijn ze lekker wezen chillen.

Daarna zijn ze naar het zwembad gegaan. Deze ligt op de 14e verdieping! Het zwembad is niet groot, maar wel van alle gemakken voorzien. Er liggen handdoeken klaar, er is een sauna en in het bad zelf is ook een stroomversnelling.

Na het zwembad was het tijd voor een bad en douche op de hotelkamer en daarna lekker het terras op voor een gebakje 🙂

Ze hebben lang getwijfeld over wat ze zouden doen met het eten, maar uiteindelijk hebben ze er “live cooking” bij geboekt. Dat een enorm groot en lekker buffet waarbij je onbeperkt kunt eten en drinken. Voor Milan een groot feest en ik baalde stiekem toch wel een beetje dat ik er niet bij was toen ik die enorme hoeveelheid carpaccio zag 😉

Pat vertelde dat alles heel luxe was en net als bij het hotel waar we altijd met Kerst heen gaan, stond hier de parkeerplaats ook weer vol met Tesla’s. Als ik dat zie en hoor denk ik altijd “wij doen echt iets verkeerds” haha.

Na het eten is het tijd voor ontspanning en voetbal kijken op de kamer met wat lekkers erbij. Rond 22.00 uur gaan ze slapen.

De volgende ochtend is het tijd voor een heerlijk ontbijtje.

Het is warm dus ze besluiten nog even het zwembad in te duiken voor ze weggaan. Daarna zit hun mannenweekend er weer op en komen ze richting huis.

Het was een zeer geslaagd en gezellig weekend en ze hebben er weer van genoten. Superleuk die qualitytime met zijn tweetjes.

Het was een heel fijn hotel en we wilden hem ook met zijn vieren boeken, maar zijn toch voor een ander hotel gegaan in weer een nieuwe omgeving. Hier gaan we eind deze maand heen. Ik ben benieuwd en kijk ernaar uit!

Ga jij weleens een nachtje weg met één van de kinderen? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *