Home + Mijn favorieten uit de huidige Only Carmakoma collectie

Mijn favorieten uit de huidige Only Carmakoma collectie

Soms vind je een kledingmerk dat zo bij je past en waarvan de pasvorm zo fijn is, dat je het liefst je hele kledingkast vol zou willen hangen met dat merk. Ik heb dat bij Only Carmakoma. Ik kan de broeken bestellen zonder ze te passen, omdat ik weet dat ze toch wel heerlijk zitten. Datzelfde geld voor alle andere items. Ik bestelde de items altijd online totdat we een tijdje terug in Schoonhoven liepen en ik daar een winkel tegenkwam die het merk verkoopt. Eindelijk een fysieke winkel die het verkoopt! Het is denk ik wel duidelijk: ik ben fan en dit zijn mijn favorieten uit de huidige collectie:

De geprinte broek

Ik vind deze geprinte broek toch zo onwijs leuk! En hij staat ook heel leuk, want in die winkel hadden ze deze ook hangen en ik besloot hem te passen. Online had ik het misschien toch niet zo snel aangedurfd, maar nu kon ik hem in het echt zien en bekijken. Deze broek kost €34,99 en je vindt hem hier.

Het vest en het shirt zijn van hetzelfde merk, maar kon ik niet online vinden.

Bijpassend shirt

Dit shirtje staat ook nog op de wishlist. Als ik hem dan draag op de broek kan ik er een pak van maken, maar los is hij ook heel erg leuk. Deze shirtjes vallen altijd mooi. Deze kost €21,99 en is er ook nog in een andere, gele print. Je vindt deze hier.

De rode top

Deze rode top kocht ik op de geprinte broek en ik draag hem inmiddels op heel veel andere broeken. De kleur is prachtig en voor mij weer eens wat anders dan ik normaal draag. Deze is er in drie kleuren (drie perfecte basics als je het mij vraagt): geel, groen en rood en kost €21,99. Je vindt ze hier.

Het gele jurkje

Grote kans dat dit jurkje binnenkort in de kast hangt, want ik vind deze zo leuk! Ik draag hem dan wel op een mooie skinny jeans en als het wat frisser wordt draag ik er een lang vest overheen. Dit jurkje kleed af, zit heerlijk en is lekker fleurig. Ook kan ik deze prima dragen op kantoor. Duur is hij zeker niet. Hij kost namelijk €24,99 en je koopt hem hier.

De blauwe jas

Deze blauwe jas is in de sale. Ik heb hem in het geel en zweer erbij. Je kunt me er bijna in uittekenen. Ik wil hem daarom ook graag in het blauw. Hij kost nu €47,99 en je shopt hem hier.

Dit zijn mijn favorieten uit de Only Carmakoma collectie. Welke vind jij het leukst?

[shopr_shopthepost collection=”only-carmakoma” size=”large” title=”Shop Only Carmakoma hieronder”]

De links op deze pagina zijn zogenoemde ‘affiliate linkjes’. Dat betekent dat wanneer jij via één van de links wat bestelt in deze webshop, ik een heel kleine commissie ontvang. Meestal gaat dat om een aantal centen en soms ook om enkele euro’s. Dit kost jou echter niets extra. Wel wil ik benadrukken dat de links op deze pagina daadwerkelijk favorieten zijn waar we er ook veel van in huis hebben en zelf hebben gekocht. 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *