Home + Een middagje glow in the dark minigolf!

Een middagje glow in the dark minigolf!

Eigenlijk kwamen we gisteren best laat op gang. Ik bleef voor mijn doen langer op bed liggen en op zondag ontbijten wij altijd uitgebreid met afbakbroodjes etc. Daarna kwamen we erachter dat we ‘Ik vertrek’ hadden gemist zaterdag dus keken we die ook nog “even” terug. Zo’n echte lazy zondagmorgen dus. Maar ik wilde er wel even uit. Gewoon iets leuks doen met z’n drietjes. Hoeft niet ver weg, het liefst niet te duur, maar wel even iets anders dan anders.

Patrick kwam op het idee om glow in the dark minigolf te gaan doen. Dit hebben we weleens gedaan in Scheveningen, maar het bleek ook In Capelle aan den IJssel te kunnen. Dit ligt vlakbij Rotterdam en is redelijk dichtbij Gouda. Dus hij reserveerde en daar gingen we!

We gingen naar Glowgolf en waren daar nog nooit eerder geweest. Het parkeren is er gratis (zie je niet heel vaak meer tegenwoordig haha) en eenmaal binnen moesten we naar boven. Beneden heb je namelijk ‘Skate Fever’ en dat is een rollerdisco. We hebben er nog even gekeken en het was echt superleuk, die onthouden we voor de volgende keer.

We werden enthousiast ontvangen en hebben meteen afgerekend. Voor volwassenen betaal je €8 per persoon en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar betaal je €6,75. Voor die prijs leg je een parcours af van 15 banen. Je krijgt allemaal een glow in the dark armbandje en kinderen mogen zelf een kleur golfclub en golfballetje uitkiezen. Milan vond dat al cool haha, want alles moest oranje.

Nu vind ik minigolfen eigenlijk heel erg leuk dus ik vermaak mij prima, maar we waren vooral heel benieuwd naar hoe Milan het zou vinden. Vorig jaar hebben we het ook gedaan in Lage Vuursche, maar dat was buiten. Dit is toch wel een heel andere belevenis. Maar zoals we al hadden verwacht keek hij zijn ogen uit en vond hij glow in the dark golfen veel leuker.

Het was gezellig druk, maar niet té druk en dat was fijn. We moesten af en toe even wachten voordat we bij de volgende ‘hole’ terecht konden, maar we hadden even niemand achter ons op dat moment dus konden we gewoon even nog een keer een balletje slaan bij de huidige hole.

Buiten dat het heel leuk was, was het ook gewoon heel gezellig. Ik kan een hele week teren op zulke uitjes en vind het ook belangrijk dit soort dingen te ondernemen met Milan. Ik vind het zelf vooral prettig om in een totaal andere omgeving te zijn, want anders ben ik stiekem toch bezig met werk en vind ik best dat ik die ene mail nog kan versturen. Juist met dit soort uitjes maak ik mij helemaal los van alles en genieten we gewoon van elkaar en de gezelligheid.

Uiteraard heeft Milan gewonnen 😉 en hebben we na afloop nog een vaantje voor hem gekocht. Deze kun je kopen voor €0,80. Een medaille kan ook die kost zo’n €2,75.

Wij zijn na afloop weer naar huis gegaan, maar we gaan zeker nog een keer glow in the dark minigolfen. Ook de rollerdisco lijkt ons heel tof. Ik zag nog wel even snel dat het eten en drinken ook niet duur was, dus dit is echt een aanrader tijdens een weekend of vakantie zonder dat je meteen een rib uit je lijf kwijt bent.

Ben jij weleens gaan glow in the dark minigolfen? Zo ja, wat vond je ervan? Of kende je het nog niet? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. marrigje
  8 maart 2016 / 08:31

  Leuk om de foto’s te zien, wij zijn dol op Glowgolf. Ook als je een peuter meeneemt vinden ze dat in Capelle prins. Hoef je niet voor te betalen, peuter krijgt wel de stick. Bandje en bal. Ook kinderfeestje is hartstikke leuk daar!

  • marrigje
   8 maart 2016 / 08:32

   Prins moet geen probleem zijn…

 2. reb
  8 maart 2016 / 20:48

  Leuk! Wij zijn daar ook eens geweest en ook wezen rolschaatsen. Wow dat vind ik eng, haha