Home + Kleuters zijn behoorlijk bijdehand, de leukste quotes van Milan!

Kleuters zijn behoorlijk bijdehand, de leukste quotes van Milan!

Als moeder van een kleuter lig ik regelmatig helemaal dubbel van het lachen om zijn grappige en behoorlijk bijdehante opmerkingen. Ik heb de leukste quotes van Milan van de afgelopen tijd verzameld en wil ze vandaag met je delen. Voor mij is deze blog inmiddels ook een soort dagboek geworden, want als ik het in een schriftje moet schrijven vergeet ik het gewoon. Herkenbaar?

In ieder geval hoop ik dat jij deze dag ook begint met een lach om deze grappige quotes en misschien herken je sommige van dit soort uitspraken wel van jouw kind(eren).

Situatie 1

Ik ben Milan aan het helpen met aankleden en heb zelf mijn haar even snel in een staart gebonden. Milan kijkt eens naar mijn haar, wappert met mijn staart en zegt ‘Ik weet het niet hoor mam, maar je haar zit vandaag niet echt in model hè?’ En bedankt…

Situatie 2

Milan wil iets heel graag hebben en wij leggen hem uit dat ‘ie daar dan wel voor moet sparen. ‘Oh, maar dat hoeft niet, want je kunt daar ook gewoon pinnen.’

Situatie 3

Zoals iedere kleuter weleens heeft was hij een beetje dwars die dag. Op een gegeven moment ben ik het zat en spreek ik hem erop aan. ‘Sorry mam, mijn kabeltjes liggen vandaag een beetje dwars.’ En houd daarna je gezicht nog maar eens in de plooi, dat lukt dus niemand.

Situatie 4

Opa en oma vragen of Milan een dagje met hen mee gaat: ‘Dat moet ik even overleggen met mama, want we hebben meer te doen’. Milan wilde wel graag mee, maar wij zouden eerst die dag samen op stap gaan en gaan knutselen dus hij voelde zich wat bezwaard ten opzichte van mij. Hoeft natuurlijk niet en hij heeft een heerlijke dag gehad samen met opa en oma.

Situatie 5

Ik spreek met Patrick een tijd af dat we wat gaan doen (het is een zondag en als je geen tijdstip bepalen lopen we om 12.00 uur nog rond in onze pyjama’s), dit wordt 11.00 uur. Waarop Milan zegt ‘dat wordt lastig, want ik heb om 12.00 uur een afspraak met Ballorig’ :-)Hij wilde daar wel erg graag heen, maar daar dachten wij iets anders over, het was te mooi weer daarvoor.

Situatie 6

Gaan slapen en moeten kiezen welke knuffel mee mag naar bed is best lastig en het duurde dan ook lang. Ik zucht en zeg dat we nu toch echt gaan slapen. ‘Ja mam, even wachten ik sta nog in dubio.’ Het werd uiteindelijk een beer.

Milan is voor ons met recht de leukste thuis, al was hij dat toch wel 😉 We genieten volop van hem en vinden het ook leuk om te horen dat ‘ie zo lekker pienter en gevat is. Heb jij ook zo’n leuke kleuter quote, zet hem hieronder in de comments!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 8 maart 2016 / 11:11

    Wat een heerlijk bijdehand kereltje is Milan toch. Ook wij liggen geregeld in een deuk door de bijdehante opmerkingen van Maxime. Liefs Marjon