Home + Photodairy| heerlijke zondag in Lage Vuursche!

Photodairy| heerlijke zondag in Lage Vuursche!

Ik weet niet hoe het met jou zat, maar wat heb ik gisteren genoten van die heerlijke lentedag! De eerste dag dit jaar waar je winterjas net een beetje te warm was, we een ijsje hebben gehad en gewoon een hele dag weg konden en kon genieten van de zon zonder je af te vragen of het niet te fris werd voor M of wanneer het misschien ging regenen.

We hadden het zaterdag al een beetje bedacht, we gingen lekker naar Lage Vuursche. Ik ben gek op die omgeving! Ik zie mijzelf er ooit nog wel een keer wonen, maar manlief vind het vooral leuk voor de dagjes weg. Een keer in de zoveel tijd gaan we lekker naar Lage Vuursche dus. Een super gezellig dorpje met een heel gezellig pannenkoeken restaurant, een heel leuk Boswinkeltje waar ik heel graag laarzen voor M koop en een midgetgolf baan.

En oké, ik hoop nog altijd een keer Prinses Beatrix te zien die er natuurlijk ook woont.

We hebben wel voor het hek gestaan en M was hevig teleurgesteld dat ‘de oude koningin’, zoals hij dat zo mooi zei, er niet was. ‘Bestaat ze wel echt mama?’ kreeg ik te horen 😉

Na Lage Vuursche zijn we terug gereden en hebben we in Schoonhoven een ijsje gegeten aan de Lek. Ook daarna hadden we nog geen zin om naar huis te gaan dus hebben we nog lekker een hapje gegeten in Zevenhuizen. Het halve land door gereden, maar wat was het gezellig! Jammer dat de week weer begonnen is, maar gelukkig hebben de we foto nog! Kijk je mee?

lage vuursche, dagje weg, mama blogger, Marisca, Kenter, lente dag, uitje met kinderen, midgetgolfen,
Eenmaal daar aangekomen zijn we meteen een plekje gaan zoeken in het pannenkoekenhuis. Alleen voor ons geen pannenkoek, maar een heerlijke uitsmijter!

Ik ben groot fan van De Boswinkel, wat een schattige spulletjes hebben ze daar! Vorig jaar heb ik supergave Dubarry kaplaarzen voor M daar gekocht. Perfect, want deze zijn wat hoger en sluiten meer om zijn voetjes en zijn beentjes. Helaas was hij daar toch echt uitgegroeid dus ik hoopte dat ze ze weer zouden hebben. Helaas, want de nieuwe collectie komt pas in mei weer. Hebben we wel een goed excuus om weer te gaan 😉

Na de Boswinkel en voor het hek te hebben gestaan bij Prinses Beatrix, was het tijd om te gaan midgetgolfen. Voor M was dit de eerste keer, maar wat vind hij het leuk! Hij was zo enthousiast, en uiteraard heeft hij gewonnen 😉

foto 8
Oké, het is niet heel gezond, maar deze groentekroketten waren wel heel erg lekker! ’s Morgens weg en ’s avonds pas weer thuis en alleen maar genoten van de zon en van M die zo enthousiast en blij was. Wat hebben jullie gisteren gedaan? Laat het me hieronder weten!

Marisca, Kenter, mamablogger

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 9 maart 2015 / 13:19

    Wat leuk Lage Vuursche! Daar woon ik heel dichtbij. Afgelopen zaterdag hebben we er nog gefietst met zoonlief. Inderdaad een hele mooie omgeving ;).

    • 9 maart 2015 / 13:22

      Wat leuk Maike! En woon je dan in een heerlijke omgeving! Wij wonen in de randstad, ook heel fijn, maar ik kom daar echt tot rust…