Home + Aftellen naar Sinterklaas #6 | Review Sints Cadeaumachine

Aftellen naar Sinterklaas #6 | Review Sints Cadeaumachine

Een week of twee geleden belde mijn zus mij met de vraag of ik iets wist voor Milan voor Sinterklaas. Ik had echt geen flauw idee en Milan zelf was eigenlijk ook nog helemaal niet zo druk met een verlanglijstje. Ik kon haar dus niet helpen. Mijn moeder kwam een dag later met dezelfde vraag en weer zuchtte ik dat ik het echt niet wist. En als ik voorheen wel wat wist moest ik vervolgens goed uit kunnen leggen wat hij dan precies bedoelde om te voorkomen dat het niet het goede cadeautje was. Sinterklaas hoort dat natuurlijk wel te weten 😉 En daarom vroeg ik mij af of dit niet makkelijker kon…

Sints Cadeaumachine

Wie shopt er de komende weken niet bij Bol.com of heeft er al geshopt? Ik wel! Zo heb ik voor Patrick en mijn moeder onlangs een cd besteld en heb ik zelf ook al wat voor Milan en Floris besteld namens Sinterklaas. En ik denk dat meer ouders dit doen. Zeker met meerdere kinderen waarvan niet iedereen op school zit. Ga dan maar eens rustig shoppen zonder dat het andere kindje (of kinderen) het door hebben 😉

Ik denk dat ik voor jullie dé perfecte oplossing heb gevonden in Sints Cadeaumachine van Bol.com!

Als je hier heen gaat word je verwelkomt door de enige echte Sinterklaas waar wij mee groot zijn geworden; Bram van der Vlugt! Alleen die stem al brengt mooie herinneringen naar boven… Hij kan een videoboodschap inspreken voor jouw kind(eren). Als je dit niet wilt (bijvoorbeeld omdat je kind nog te klein is om het echt te kunnen begrijpen), kun je deze optie ook overslaan. Je kunt kiezen uit verschillende filmpjes die passen bij de fase waarin jouw kind zich op dit moment bevindt.

Vervolgens ga je aan de slag! Je voert per kind zijn of haar naam in en daarna de leeftijd, het geslacht én een aantal interesses. Hier worden vervolgens cadeaus bij uitgezocht zodat je niet door belachelijk lange lijstjes hoeft te gaan. Het scheelt namelijk behoorlijk dat je voor je zoon van 7 die van LEGO Ninjago houdt, niet door de Barbies hoeft te scrollen 😉

Milan heeft uiteindelijk 13 cadeaus uitgekozen die perfect bij hem passen. Deze staan nu in zijn verlanglijstje en via je Bol.com account kun je dit lijstje makkelijk vinden en openen. Je kunt hem daar nog bewerken én je kunt hem mailen naar familie! Vooral dat laatste vind ik heel erg fijn, want dan zien zij ook wat je precies bedoelt en wat het kost. Zij kiezen vervolgens uit wat bij hun budget past en wat ze willen kopen. Dit kunnen ze dan meteen online doen zodat ze niet nog een keer de stad in moeten, want zij hebben misschien ook wel nieuwsgierige kindjes om zich heen 😉

Handig toch?! Ideaal voor al die last minute cadeautjes die deze week gekocht moeten worden en zeg nu zelf, met dit weer is het toch veel lekkerder om binnen te zitten met een bakje kruidnoten en het lekker te bestellen?

Kende jij Sints Cadeaumachine al? Ik gebruik hem dit jaar voor het eerst en vind het heel erg fijn!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *