Home + Marisca’s Weekly Woensdag #4

Marisca’s Weekly Woensdag #4

De weken vliegen voorbij en ik las van de week zelfs dat het over 100 dagen (nu misschien zo’n 90 dagen) alweer Kerst is. Hoe dan? Ik zie me nog de Kerstboom van afgelopen jaar optuigen en het voelt alsof het vorige maand was. Ik merk zelf dat het heel hard gaat aan Milans outfits en nu ook aan deze weekly. Nummer 4 alweer! Hoewel ik soms nog steeds glad vergeet om foto’s te maken (wat wel een echte blogger eigenschap hoort te zijn ;-)), denk ik er steeds vaker aan.

En Patrick hoor ik overigens ook steeds vaker zuchten, dat ook haha.

Alhoewel, hij is wel goed op de hoogte, want ik was voor deze week bezig met de blogplanning. Een aantal dingen staan al vast en een aantal posts zijn heel actueel zoals deze en Milans outfits. Ik had deze echter nog niet op de planning staan, maar Patrick was scherp en vroeg mij waar de weekly bleef. Hij is dus stiekem best goed op de hoogte 😉

Deze week was overigens wel wat rustiger dan de vorige, ik moest ook wel wat rust nemen, want ik had blaasontsteking en ik voelde mijn keel ook alweer opspelen. Dit gebeurt altijd als ik het een periode erg druk heb of me erg druk maak. Als ik het maar laat gaan eindigt het geheid in een keelontsteking. En buiten dat het erg vervelend is, wil ik ook niet vaak aan de antibiotica, ook dat is erg slecht. Maar goed, ik praat te lang. Kijk je mee naar deze weekly?

Erg donkere foto, maar de gang op school was ook wat donker. Ouders mogen zich altijd intekenen voor kijklessen en ik had het geluk één van de eersten te zijn die in kon vullen. Veel tijden zijn voor mij niet handig in verband met werk, maar de maandagen kunnen wel. Ik koos voor de gymles, hier wilde ik sowieso erg graag eens een keer kijken. Ik heb er zin in!

Yes, de uitnodigingen voor Milans verjaardag en zijn feestje zijn binnen en wat zijn ze gaaf! helemaal in LEGO thema. Hij vindt het vooral heel spannend om ze uit te mogen delen aan vriendjes en vriendinnetjes.

Kastanjes zoeken! Het waren er op de foto nog niet zoveel, maar even later vonden we een plek waar er veel lagen en deze waren ook nog eens supergroot. Van de week gaan we weer zoeken, wij vinden dit echt leuk!

Er zijn vast veel mensen die gruwelen van zo’n zacht gekookt ei, maar ik vind het heerlijk! Deze kookte ik even mee met de aardappels die op stonden en at ik nog even snel voordat we gingen eten. Dit doe ik soms, maar is echt een traktatie.

Patrick moest ’s avond werken dus snackte ik maar alleen. Lekker op de bank met een Kek Mama die ik had geleend bij de bieb.

Even langs bij opa en oma. En dan zeggen ze wat van de jeugd van tegenwoordig die alleen maar naar een beeldscherm staren 😉 Nee hoor, dit was een momentopname, maar moest er erg om lachen.

Het speelgoedboek is binnen! Ik schreef er maandag al een blog over. Nu kruipt Milan ’s avonds lekker tegen me aan op de bank en bladeren we er samen even door.

Even uitrazen in de speeltuin. Dit doen we uiteraard vaker. Het is een kleine speeltuin in een groot park dus Milan heeft er ruimte genoeg.

Milan is weer verwend! Dit keer Ninjago LEGO. Ik ben er geen fan van, maar Milan vindt het geweldig. Ik moest hem wel even in elkaar zetten. Dat dan weer wel 😉

Vaste prik: 10 jaar ‘Ik vertrek’. Wat een heerlijk programma is dat! Kijken jullie dat ook? Het is nu juist leuk omdat je ziet hoe het doe mensen is vergaan.

Ik moest deze foto van Milan maken. ‘Kijk mam, ik ga liggen en dan heb jij een leuke foto voor je blog’. Oké, dan doen we dat. ‘Lief hè van mij mama? Ik denk wel aan je blog hoor’. Dat is toch té lief?!

De zomerkleding kon nu toch echt opgeborgen worden en ik liep nog wat winterkleding na. Ik dacht dat hij de Uggs nog wel aan kon, maar ze waren echt te klein geworden. Ze stonden zo gaaf en ze zijn nog zo mooi, maar helaas staan ze inmiddels op Marktplaats…

Dit was mijn weekly van afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om weer even mee te kijken in ons leven.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 23 september 2015 / 07:03

    Leuk om te lezen, dat super zacht gekookt eitje vind ik ook heerlijk