Home + Mama’s Outfits | Mijn outfits van de afgelopen week!

Mama’s Outfits | Mijn outfits van de afgelopen week!

Mijn kledingkast en mijn outfits worden steeds vaker bewust(er) gekozen. Investeren in mooiere kleding en dus minder kleding in de kast, in plaats van vallen voor budget koopjes. Die laatsten zijn nog steeds heel leuk, maar ik wil toch wat bewuster met mijn kleding omgaan. Dat wil niet zeggen dat ik geen budget koopjes meer zal kopen, maar ze moeten wel bij mij passen. Toch wil dit niet zeggen dat de kleding die ik koop nu kneiterduur is. Integendeel. De kleding die ik nu koop kun je denk ik zien als middensegment qua budget met een mooie pasvorm en leuke items. Een nu vind ik niet al mijn outfits even succesvol, maar ik ben toch benieuwd wat jullie ervan vinden.

Voor ik begin moet ik zeggen dat ik niet alle foto’s bij daglicht heb kunnen maken, omdat ik vaak hele dagen van huis ben en dan ook in het donker weer thuis kom. Daarom maakten we ze ’s morgens en is de achtergrond niet altijd even leuk. Het is echter wat het is en ik hoop dat jullie de outfits in ieder geval goed kunnen zien.

Maandag

 

Ik begin met mijn minst leuke outfit van deze week. Ik had het koud en wist het even niet zo goed. Ik koos daarom voor deze outfit:

 • Donkerblauwe jeans van Only Carmakoma
 • Coltrui van Vero Moda
 • Lange bodywarmer van Only Carmakoma
 • Sjaal van G-Maxx
 • Cowboylaarsjes van Schuurman Schoenen

Dinsdag

Kijk, vandaag had ik er zin in! Deze outfit is eigenlijk mijn favoriete type outfit: sneakers, jeans, truitje en blazer. Dit keer in wat vrolijkere kleuren ?.

 • Sneakers: Veja (in de sneakers zit ook roze)
 • Jeans Only Carmakoma (type Carwilly is hier echt favoriet)
 • Top: ZoSo
 • Blazer: Ydence

Woensdag

Vandaag ging ik voor een stoere outfit. In de ochtend droeg ik deze nog met sneakers, maar in de middag hadden we het één en ander te doen waardoor ik deze laarsjes wat sneller aantrok. Het maakt het geheel wel meteen wat zwaarder.

 • Laarsjes: geen idee van welk merk deze zijn, maar ik kocht deze bij Intratuin in Duiven van de zomer. Het zijn echt goede outdoor laarzen, perfect om mee te wandelen ook. Goedkoop waren ze echter niet, want ze kostten toen €160,-.
 • Broek gecoat: Only Carmakoma
 • Terra-kleurige tuniek: Only Carmakoma
 • Lange jurk/jas: Only Carmakoma. Het is eigenlijk een jurkje, maar ik vind hem leuker als lange jas.

Donderdag

Vandaag heb ik mijn laatste cursusdag in Utrecht en ik kies voor een lekker zittende en wat nettere outfit. Deze is altijd goed.

 • Sneakers: Veja
 • Donkergrijze jeans: Only Carmakoma (ook weer model Carwilly)
 • Zwarte top met lange mouwen: Street One
 • Lange blazer: ZoSo

Vrijdag

Vandaag heb ik weer een kantoordag en ik houd het lekker makkelijk met de jeans en sneakers die je deze week al vaker hebt gezien.

 • Sneakers: Veja
 • Broek: Only Carmakoma (model Carwilly)
 • Groene trui: merkloos en gekocht bij Mitch in Gouda.
 • Onder de trui zat een witte top. Niet zichtbaar op de foto, wel als ik mijn trui wat meer naar beneden trok.

Dit waren mijn outfits van maandag tot en met vrijdag. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

 

ModeMode

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  8 december 2021 / 06:39

  Leuk om zo je outfits van de week te zien!
  Volgens mij heb je wel je merken gevonden, hè? Heel leuk dat je er mee speelt qua samenstellingen en draagwijze (jurk open als jas)! Voor mij is de outfit van donderdag het leukste, misschien wel omdat je daarin het meest op je gemak lijkt te zijn?!

 2. Nancy
  8 december 2021 / 10:10

  Ik ben fan van je outfits van dinsdag en donderdag. Dinsdag is mijn favoriet, omdat ik van kleurtjes hou!