Home + Christmas Countdown 2021 | 5x daarom houden we zo van de foute kersttrui!

Christmas Countdown 2021 | 5x daarom houden we zo van de foute kersttrui!

Oh jongens, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik vind dit echt de heerlijkste tijd van het jaar. De sfeer, de versieringen, de lampjes, de kerstfilms en zelfs de foute kersttrui. Ik hou ervan en kan er geen genoeg van krijgen! Van Sinterklaas gaan we meteen door naar Kerst en daar heb ik echt naar uitgekeken. Ik houd van Sinterklaas, maar Kerst is nog altijd favoriet. Ook dit jaar laat ik onze versieringen zien waaronder mijn collectie notenkrakers, maar vandaag hebben we het over de foute kersttrui. Want deze is inmiddels net zo verbonden met Kerst als de notenkraker en de kerstboom. We zijn massaal fan, maar hoe komt dat toch? Ik geef je vijf redenen.

1. Het ultieme kerstgevoel

Laten we bij het begin beginnen, want de foute kersttrui mag dan wel zo heten, fout is ‘ie misschien al niet meer. Hij zorgt voor het ultieme kerstgevoel voor de kerstdagen (tijdens de kerstborrel bijvoorbeeld, maar daar kom ik zo nog op), tijdens de kerstdagen wanneer jullie lekker thuisblijven en hoe gezellig is het om met het hele gezin een foute kersttrui te dragen als jullie tijdens de kerstdagen een film kijken met het hele gezin? Hij hoort er inmiddels gewoon bij!

 

2. De traditionele Kerst

Waar we de afgelopen jaren alle kersttrends wel voorbij hebben zien komen, blijft de traditionele Kerst het meest populair. Geen zwarte of witte kerstbomen met allerhande versieringen, maar groen, rood en goud. De kersttrui hoort daar ook bij. De print is vaak net zo traditioneel en is daardoor tijdloos. Deze truien kun je over 10 jaar nog aan!

3. Wedstrijd ‘wie heeft de leukste foute kersttrui?’

Een fysieke kerstborrel op het werk zit er dit jaar misschien niet in, maar een online kerstborrel met al je collega’s is natuurlijk wel een optie. De dresscode is een foute kersttrui en iedereen moet hem even showen. Ik zie het op mijn werk wel voor mij ?. Je zou er een wedstrijd aan kunnen verbinden. Ik weet zeker dat de meeste collega’s hier wel om kunnen lachen.

Tip: dit jaar is het op 15 december 2021 ‘Foute Kersttruiendag’!

 

4. Bridget Jones & Marc Darcy

Herinner je je de eerste Bridget Jones film nog waarin Marc Darcy een kersttrui draagt? Toen moesten we er nog om lachen, maar even later wilde iedereen zo’n trui. Wanneer ik zo’n trui zie moet ik altijd even denken aan deze heerlijke film en krijg ik meteen zin om hem te kijken. Deze truien roepen dus heel wat fijne en leuke herinneringen op!

5. Comfy Kerst

Terwijl ik dit schrijf heb ik nog geen enkel idee hoe de kerstdagen eruit gaan zien. Ik hoop dat we in ieder geval meer kunnen en mogen dan vorig jaar. Al denk ik dat veel van jullie de comfy Kerst van vorig jaar ook wel fijn vonden. Je hoeft niet opgedirkt aan het kerstdiner te zitten. Zeker kinderen niet. Ik vind een toffe skinnyjeans met een gave kersttrui stiekem leuker dan een bloesje met een strikje bijvoorbeeld.

Waar koop je de mooiste kersttruien?

Mocht je nog twijfelen over het kopen van een kersttrui (al kan ik mij dat niet voorstellen natuurlijk ?), dan hoop ik dat je nu overtuigd bent. Maar waar koop je dan de mooiste kersttruien voor het hele gezin? Ik heb ze gevonden bij Just Another Store waar je supermooie kersttruien vindt van 100% gerecycled materiaal. Deze zijn uniek, mooi en duurzaam. Wanneer je hier een trui met giftbox bestelt, dan krijg je er een mini truitje bij. Dit is een kersthanger en in totaal zijn er vijf van. Deze kun je dus sparen. Aangezien ik ook foute kersthangers spaar, is dit wel heel erg leuk!

Aan de notenkraker zie je de mini trui hangen. Deze is hetzelfde als de groene kersttrui van Patrick. 

Heb jij een foute kersttrui in de kast hangen? Zo ja, wanneer draag je deze? Ik draag de mijne met een leuke teddy bodywarmer. Je kunt hem overigens ook dragen met een blazer.

liefs

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *