Home + Mama’s Outfits | Mijn favoriete outfit van dit moment

Mama’s Outfits | Mijn favoriete outfit van dit moment

Wie mij persoonlijk kent of al langer volgt, weet dat je mij bijna kan uittekenen in een skinny jeans, een top en een blazer. Het liefst in zoveel mogelijk variaties, maar omdat ik nog steeds bezig ben met afvallen, koop ik nu niet teveel. Dat betekent dat ik qua outfits nu ook niet zoveel wissel en de verschillende items met elkaar combineer. Dit is mijn favoriete outfit van dit moment!

Mijn favoriete outfit op verschillende manieren

Het beige jasje, nu al de beste aankoop van dit jaar!

De één zal het misschien ‘sad beige‘ noemen, maar wat mij betreft is dit de beste aankoop van het jaar! Het is een mooie kleur: niet te geel, maar ook niet te grauw. De blazer is van only en zat meteen als gegoten. Ik draag op de foto’s een maat 40 en deze is met zo’n beetje ieder kledingstuk te combineren. Dat maakt dat dit jasje inmiddels echt mijn favoriet is. Zo droeg ik deze ook tijdens een fotoshoot twee weken geleden.

Op de foto’s hierboven zie je verschillende tips en verschillende broeken. Ik zal per foto even noemen van welk merk de kleding is:

Bovenste foto’s:

 • Top van Only
 • Broek van Shoeby
 • Sneakers van Nike

Linker foto daaronder: 

 • Zwart shirtje van WE
 • Broek van Red Button (de Jimmy)
 • Schoenen van Maruti

Rechter foto: 

 • Top van Only
 • Broek van Red Button (ook een Jimmy, maar dan een andere wassing)
 • Schoenen van Maruti

Onderste foto: 

 • Top ook van Only (wordt een beetje saai, haha)
 • Broek van Freequent
 • Schoenen ook weer van Maruti

Zo zie je dat je een paar verschillende outfits kan maken met hetzelfde jasje. Eigenlijk draait het om een paar goede basics. Dan ben je al een heel eind. Een paar jaar geleden zag ik dat nog een stuk minder hoor. Toen kocht ik alles wat ik leuk vond, niet perse wat mij ook echt goed stond. Gelukkig zijn mijn ogen wat dat betreft ook goed open gegaan.

Dezelfde blazer, maar dan in het blauw en roze

En oké, ik kan natuurlijk niet iedere dag in die sad beige blazer rond blijven lopen. Daarom kocht ik hetzelfde model ook in het lichtblauw en roze. Ik woon in deze blazers! Het liefst zou ik deze ook nog in het oranje en groen kopen voor de afwisseling, maar ik hoop ook op mooier weer. Als ik daarna weer afval zou dat zonde zijn. We gaan het zien, maar in ieder geval ben ik blij met wat ik zie op de foto’s!

Wat is jouw favoriete outfit? Klets mee in de comments hieronder.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. 12 mei 2023 / 10:55

  Mijn favoriete outfits zijn mijn jersey rokken van Laura Ashley met kleine bloemetjes.

  Je blazer vind ik erg leuk. Met een blazer zie je er altijd instant netjes uit vind ik.