Home + Mama’s Outfits | De perfecte flared jeans!

Mama’s Outfits | De perfecte flared jeans!

Een maand of twee terug kreeg ik in een winkel een tip over de perfecte flared jeans. Zij hadden deze nog niet binnen, maar wisten van een vorige levering dat de reacties heel positief waren. Zeker wanneer je niet zo lang bent, zoals ik. Na een tijdje te hebben gewacht was deze nog niet binnen en ben ik zelf op zoek gegaan. Ik wist het merk (Red Button) en toevallig heb ik daar vorige week nog een broek van gekocht die echt goddelijk zit. Red Button heeft één model flared jeans en dat is de ‘Babette’. Het fijne aan dit model is dat deze in lengtemaat 31  en 33 te koop is. Die 31 moest ik hebben! Na een tijdje zoeken heb ik hem gevonden en ik begrijp dat deze zo gewild is, want het is echt een heel fijne broek. Ik laat hem je zien!

Red Button Babette flared jeans

Als je gaat Googelen op deze jeans, dan kom je hem in verschillende webshops tegen, maar in veel webshops kon ik de lengtemaat niet kiezen. Erg vervelend, want als ik dan een 33 zou krijgen, kon hij alsnog retour. Uiteindelijk vond ik de webshop ‘Broeken Binkie’ (niet gesponsord) en daar kun je kiezen tussen beide lengtematen, fijn! Al snel had ik de broek binnen en tikkeltje zenuwachtig haalde ik hem uit de verpakking. Zul je net zien: heb ik mij helemaal verheugd op die broek, zou hij alsnog niet passen of te lang zijn. Maar dat bleek onterecht, want hij zat meteen heerlijk! Lekker hoog (daar houdt deze moeke van ?), hij zit heerlijk én de lengte was perfect!

Even snel foto’s gemaakt in de poort haha. Geen picture perfect, maar je ziet de broek wel. 

Zo draag ik de flared jeans van Red Button

Ik draag deze flared jeans met mijn zwarte laarsjes van Tommy Hilfiger. Daarop een gestreept shirt van Zoso en het lange vest is ook van Zoso (ook één van mijn favoriete merken inmiddels).

Toch is deze broek ook heel erg leuk met een trui of een leuke top met een blazer.

Hier zie je de broek van de achterkant. 

Screenshot van de website Broeken Binkie. Hier vind je alle gegevens van deze flared jeans. 

Praktisch

  • De Babette flared jeans van Red Button is er in drie kleuren. Licht blauw, iets donkerder blauw en heel donkerblauw.
  • De jeans kost €59,90.
  • Ik ben 165 cm lang en draag lengtemaat 31.
  • De broek valt op maat en draagt lekker hoog in de taille.

Oh ja, de Red Button jog jeans die ik heb gekocht is het model ‘Tessy Jog’.

Ik ben heel erg blij met mijn flared jeans, hij is echt heel fijn en staat mooi! Ondertussen hoop ik dat ik jullie weer heb kunnen voorzien van een fijne tip.

liefs

 

 

 

Mode NajaarMode Najaar

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *