Home + Deze korte tripjes in Nederland staan dit jaar nog op de planning (+ onze wishlist!)

Deze korte tripjes in Nederland staan dit jaar nog op de planning (+ onze wishlist!)

Terwijl ik dit typ heeft de herfst zijn intrede gedaan en komt de regen met bakken uit de hemel zetten. Ik ben overigens niet thuis terwijl ik dit schrijf, maar zit in de auto en ik sta op de parkeerplaats bij de musicalles van mijn oudste. Ik heb mijn iPad meegenomen om wat te kunnen schrijven en mijmer een beetje, want over twee weken rond ditzelfde tijdstip zitten we al in Denemarken. Het lijkt nog zo ver weg, maar dat is het helemaal niet. En er staan nog meer korte tripjes op de planning!

Op woensdag race ik meestal overal en nergens naartoe. Vanmorgen liet ik mijn nagels doen (dat is natuurlijk geen straf) en daarna deed ik nog wat boodschappen. Vervolgens haalde ik Floris op na zijn wenochtend op school, aten we samen, pleegde ik nog een telefoontje en beantwoordde ik nog wat mail. Ik ging verder met de was, schreef een artikel en inmiddels sta ik dus hier op die parkeerplaats.

Aan de ene kant hou ik enorm van deze drukte en aan de andere kant heb ik ook tijd en ruimte nodig om een beetje bij te tanken. Thuis kan dat voor een deel, maar dan ga ik toch weer schrijven, foto’s maken voor Mamablogger, trek ik onkruid uit de tuin etc. Als we weggaan hoeven we helemaal niets behalve genieten. Het zijn juist die korte tripjes waarvan ik oplaad. En ik week dat sommige mensen het cheesy vinden, maar herinneringen maken is onderaan de streep het aller belangrijkst.

Deze korte tripjes staan nog op de planning dit jaar

Over twee weken zitten we dus een midweek in Denemarken. Een week daarna zijn we een nachtje in Assen voor een te gekke verrassing voor onze oudste zoon.

Vervolgens breekt er voor mij een drukke tijd aan, want eerder zei ik nog dat ik een cursus ging doen dit najaar, maar het zijn er inmiddels twee. Ook weer via mijn werk en met een officieel examen. Ik moet dus eind oktober en november flink aan de bak om alles te halen.

Gelukkig hebben we daarna nog wat fijns in het vooruitzicht, want we gaan nog naar ons favoriete hotel in Apeldoorn en hebben iets tofs bedacht voor oud & nieuw, als is het nog maar de vraag of we aan tickets kunnen komen…

Kortom, we mogen zeker niet klagen. Genoeg momenten om op te laden en toffe leuke tripjes in het vooruitzicht.

Korte tripjes die op de wishlist staan voor komend jaar

De laatste tijd neig ik steeds vaker naar dingen die buiten mijn comfort zone liggen. Ik wil echt nieuwe plekken ontdekken en dingen doen die we nog niet eerder hebben gedaan.

Eerder dit jaar deden we een Landrover tocht op de Veluwe, vlogen we in een oud vliegtuigje boven Texel en nu willen we ook de andere Waddeneilanden ontdekken (ik was, tot dit jaar, nog nooit op een Waddeneiland geweest). Ik wil op een worktation op Schiermonnikoog en ik wil de rest van de Waddeneilanden ook ontdekken. Ik weet niet wat het is, maar ik wil dingen beleven en meemaken. Geen idee waar dat vandaan komt, maar ik wil zoveel mogelijk uit het leven halen, samen met mijn gezin.

Op mijn wishlist staat een mix van buitenlandse en binnenlandse tripjes. Van het Noorderlicht tot Schiermonnikoog en van een tof hotel in Nederland tot kerstshoppen in Londen.

Genoeg te wensen en gelukkig ook genoeg om naar uit te kijken. We hebben het maar goed en daar genieten we van zolang het kan.

Waar kijken jullie naar uit deze laatste maanden van het jaar? En welke korte tripjes staan nog op jullie wishlist?

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *