Home + Mama’s nieuwe sneakers!

Mama’s nieuwe sneakers!

Twee weken terug kreeg ik van schoenenwinkel Sacha een mail met de vraag of ik het leuk vond een paar schoenen uit te zoeken. Als je mij een beetje kent weet je dat ik daar geen seconde over na hoefde te denken, natuurlijk vind ik dat leuk! Al denk ik dat iedere vrouw daar niet over na hoeft te denken 😉

Toen ik de mail kreeg zat ik voor mijn werk in de trein, maar eenmaal thuis kon ik echt niet wachten en speurde ik de webshop van Sacha al af om te kijken voor welke schoenen ik dan zou gaan. Ik zag zoveel leuks, maar besloot toch te gaan voor sneakers. Ik wilde namelijk sowieso al sneakers voor het voorjaar en de zomer dus eigenlijk kwam het goed uit. Ik wilde echter wel sneakers met zwart. Vorig jaar droeg ik vaak mijn gekleurde New Balance sneakers, maar  omdat die mint met roze waren was het nog weleens lastig combineren.

Zwarte sneakers dus

Ik keek dus vooral naar sneakers met zwart erin en toen ik deze zag met een vleugje goud was ik verkocht! Ik twijfelde alleen nog wel aan de zool. Vooral bij de hiel vond ik die wat grof. Zeker als je ze zo ziet. Als je ze echter aan hebt, valt dat reuze mee.

Hoe zitten de sneakers?

Met gewone, lange sokken zaten ze meteen perfect, maar met sneaker sokjes heb ik mijn hielen wel even open gelopen. Nu is dat voor mij niets nieuws, want dat heb ik bij zo’n beetje alle schoenen. Het was even één dagje naar, maar nu lopen ze als pantoffels. Ze zijn stevig, bieden echt wel ondersteuning én staan ook nog eens heel leuk!

Ik heb er meteen een nep leren broek (skinny) van Mango bij besteld en ook met een skinny jeans staan ze heel erg leuk! En ik kan ze ook prima aan naar mijn werk. In het begin droeg ik namelijk geen sneakers naar mijn werk, omdat ik dacht dat dat niet helemaal kon, maar ik ben inmiddels wel om wat dat betreft. Binnenkort trouwens meer over wat ik draag naar mijn werk.

Je shopt deze sneakers voor €109,99 bij Sacha! Hoe vind je ze? Draag jij veel sneakers in de zomer en zou je ze ook aantrekken naar je werk? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 17 maart 2016 / 11:20

    Leuke sneakers! Ze zouden zelf niet mijn persoonlijke voorkeur hebben, omdat ik ze toch ietsje te grof vind voor mijn stijl. Maar verder ben ik absoluut een sneaker fan :). Liefs Marjon

  2. reb
    17 maart 2016 / 22:27

    Sneakers, moet kunnen (mits subtiel en niet te opvallend).

    Wat ik écht niet vind kunnen dat zijn slippers naar werk.