Home + Mama’s Musthaves | Super budget luipaardprint vloerkleed!

Mama’s Musthaves | Super budget luipaardprint vloerkleed!

Je kunt mij wakker maken voor een luipaardprint. Mijn innerlijke Nel Veerkamp komt los en ik houd ervan. Sterker nog, ik heb Floris ook vaak in het printje gehesen. Gelukkig is de ‘legacy’ van Nel momenteel hipper dan hip en kunnen we helemaal losgaan. Dat doen we dan ook met kleding, maar ook in het interieur. Alles kan en mag tegenwoordig. Dit vloerkleedje in luipaardprint is daar een voorbeeld van. Wij kochten hem voor in de speelhoek en wat is ‘ie tof! En hij wordt nog toffer als je je bedenkt dat ‘ie nu maar een paar euro kost!

Ik had hem een tijdje terug al gezien en wilde hem graag hebben voor in de speelhoek van Milan en Floris. Ik kon hem echter niet meer vinden en baalde er enorm van. Toch vergat ik hem weer een beetje tot afgelopen weekend. Ik zag hem namelijk bij het Kruidvat in de aanbieding!

Eerder kostte hij ook maar €13,99, maar nu is hij te koop voor de helft! Er lagen er nog genoeg. Daarom wilde ik deze tip toch nog met jullie delen. Hij ligt opgerold in de schappen waardoor niet iedereen meteen doorheeft hoe leuk hij eigenlijk is. Dus mocht je hem zien voor deze prijs, dan zou ik hem zeker meenemen! Hij is er overigens ook in andere prints waaronder zebra.

Zo hebben wij hem liggen;

Ik twijfel nog een beetje over hoe we hem definitief neer zullen leggen, maar we zijn er wel ontzettend blij mee. Althans, ik een heel stuk meer dan Patrick 😉 Heel wat meer, want hij vindt hem echt vreselijk haha.

Het is een mooi kleed en hij is redelijk groot. Dat maakt hem ook erg leuk om op de kinderkamer te leggen.

Wat vinden jullie van dit koopje? Ik heb heel wat duurdere varianten gezien en dan koop je hem al minder snel voor erbij. Tenminste, ik geef echt geen €50,- voor zo’n kleedje!

Daarom wilde ik deze tip graag met jullie delen en als jullie hem net zo leuk vinden als ik dan hoop ik dat je hem nog kunt vinden bij het Kruidvat.

Alvast heel veel plezier ermee!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Sandra
  7 januari 2019 / 08:33

  Sorry ik kan Pat geen ongelijk geven.. ik ben juist de grootste tegenhanger van nel veerkamp. Vindt het echt verschrikkelijk.

  Gelukkig dat jij er blij van wordt ?

  • 7 januari 2019 / 12:04

   Haha, dat mag hoor! En Pat is blij dat hij nu eindelijk een medestander heeft 😉