Home + Mama’s Musthaves | Opvouwbare kratjes met letters van HEMA. Die zijn handig!

Mama’s Musthaves | Opvouwbare kratjes met letters van HEMA. Die zijn handig!

Letterborden kenden we al, maar sinds kort zijn daar ook de letterkratjes. Het principe is hetzelfde; je kunt allerlei teksten maken, maar dan op kratjes. En dat is behoorlijk handig als je al die kratjes gebruikt om spulletjes in op te bergen. Wij hebben het afgelopen jaar heel wat kratjes verzameld hier in huis. Voor knutselspullen, fotoprops, speelgoed, maar ook voor traktaties zijn ze heel erg handig. Kratjes heb je naar mijn idee dan ook nooit genoeg (net als met notitieboekjes haha) en stiekem vind ik de kratjes met letters van HEMA nóg leuker!

Wat zouden we toch moeten zonder de HEMA? Ik kom er minstens één keer per week en ga eigenlijk nooit met lege handen naar huis. Een notitieboekje, een cadeautje, lekker beleg, polaroid foto’s voor mijn Instax mini, inpakpapier, pyjama’s en ondergoed voor de jongens en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik kom er graag en vaak en spotte er van de week dus de opvouwbare kratjes zoals we deze al kennen, maar nu heb je dus de mogelijkheid er letters op te klemmen, net als bij een letterbord.

De mogelijkheden van deze opvouwbare kratjes met letters

De kratjes zijn bij voorbaat al heel erg handig en fijn, zeker met kinderen in huis verzamel je ongemerkt toch een heleboel speelgoed. Wij hebben hier zelfs een krat vol met Toet! Toet! Auto’s haha. Het is handig dat je op de nieuwe kratjes kan zetten wat waar in moet. Je kunt er echter ook een boodschap op zetten en wat dacht je van een leuke tekst wanneer jouw kind gaat trakteren op school? Of wanneer jullie de juf of meester een bedankje geven en de cadeautjes in zo’n leuk kratje doen? Datzelfde kun je ook doen met een kraamcadeau, als alternatief voor de kraammand. Dat maakt het cadeautje of de traktatie nog persoonlijker.

Verschillende kleuren

In ons HEMA filiaal (Gouda centrum) gingen de kratjes al hard. De letters (te koop voor €3,50 per set) waren al uitverkocht net als een aantal kleuren kratjes. Hier hadden we alleen nog de okergele en zachtroze kratjes.

Leuk weetje: de kratjes zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

De kratjes zijn er in twee maten: 20x30x11,5 centimeter. Deze kost €5,-. Het andere kratje is groter: 30x40x17 en kost €8,50. Dat maakt ze niet de goedkoopte kratjes, maar ze zijn wel extra leuk.

Je vind je opvouwbare kratjes op de website van HEMA, samen met de nieuwe kinderkamer collectie van HEMA die ook zo onwijs leuk is!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *