Home + Dit is het overzicht van alle Toet Toet Auto’s die nu te koop zijn!

Dit is het overzicht van alle Toet Toet Auto’s die nu te koop zijn!

Iedere ouder herkent dit vast wel: jouw kind is jarig en heeft al de nodige Toet Toet Auto’s in huis. Gezien de prijs zijn dit prima cadeautjes om te vragen, maar dan komt de onvermijdelijke vraag: welke heeft hij of zij nog niet? Uh, geen idee! Dan zou het handig zijn als je een lijstje zou hebben waar alle Toet Toet Auto’s op staan en je kunt aankruisen welke jouw kind nog niet heeft. Zo’n lijst bestond nog niet. Ik nam contact op met VTech en samen zijn we aan de slag gegaan. Zij stuurden mij alle afbeeldingen en namen van de auto’s uit de huidige collectie en ik maakte de overzichten. Zo is er een overzicht met alle losse Toet Toet Auto’s van Disney, alle gewone Toet Toet Auto’s en alle Toet Toet speelsets. In dit artikel vind je deze overzichten. Je kunt de documenten uitprinten, maar ik maakte ook afbeeldingen die je op kunt slaan op je telefoon zodat je de auto’s aan kunt kruisen, het lijstje naar familie en vrienden kunt appen of gewoon bij de hand hebt als je zelf in de winkel staat.

Overzicht speelsets, losse Disney auto’s en gewone Toet Toet Auto’s

In de intro zei ik het al; ik heb drie overzichten gemaakt van de Toet Toet Auto’s uit de huidige collectie. Dat zijn er al behoorlijk wat en deze zijn voor een verjaardag of ander cadeautje nu het meest relevant omdat deze collectie in de winkels ligt. Ik heb een overzicht gemaakt van de speelsets waaronder de garage en het vliegveld. Daarna maakte ik een overzicht van de losse Disney auto’s en tot slot maakte ik een overzicht van de gewone Toet Toet Auto’s.

Dit zijn de lijstjes die je op je telefoon op kunt slaan:

Deze lijstjes zijn ideaal! Sla deze op in je notities en kruis vervolgens aan welke jullie al hebben. Hier kun je vervolgens een screenshot van maken en naar familie en/of vrienden sturen. Je kunt ook een naam van een auto aan hen doorgeven. Dan kunnen zij gericht gaan shoppen. Handig toch?

Zo ziet het er dan uit in je notities

Toet Toet Auto’s overzicht met plaatjes

Nu zijn deze lijstjes weliswaar handig voor op je telefoon, maar het kan ook handig zijn om overzichten te hebben met afbeeldingen. Ook deze heb ik gemaakt. Dit zijn PDF bestandjes die je aan kunt klikken, op kunt slaan en vervolgens uit kunt printen. Het handige van deze overzichten is dat je kind aan kan wijzen welke auto of speelset hij of zij het liefste wilt hebben. Ook deze heb ik verdeeld in drie lijsten zodat ze overeen komen met de lijstjes hierboven.

Nu maar hopen dat jullie er blij mee zijn

Ik kreeg dit idee op tweede kerstdag na een opmerking van iemand op Facebook. Ik heb VTech meteen vanaf onze hotelkamer gemaild omdat ik deze lijsten zo graag wilde maken. Ik hoop er namelijk veel ouders blij mee te maken. Gelukkig wilde VTech meewerken en hebben zij voor mij alle auto’s en speelsets uit de huidige collectie verzameld zodat ik deze kon verwerken in de lijsten. Een superleuke, snelle en unieke samenwerking waar ik niets voor heb gekregen overigens (geen spon dus), maar daar was het mij ook niet om te doen. Ik vond het oprecht leuk, net als de 42 gratis en low budget uitjes. Ook mega veel werk, maar jullie reacties zijn top!

Dus hebben jullie thuis Toet Toet fans? Of ken je iemand waarbij de autootjes niet aan te slepen zijn? Stuur diegene dan de link van deze blog, daar zou je mij heel erg blij mee maken.

Op Netflix!

Hebben jullie overigens al gezien dat de serie over de autootjes sinds 4 januari op Netflix staat? Bekijk hieronder de trailer en uiteraard is ‘ie op Netflix Nederlands gesproken.

Nogmaals, ik hoop dat jullie er blij mee zijn!

Floris’ favorieten shoppen

Meteen de favorieten van Floris shoppen? Klik dan op de afbeeldingen hieronder.

[shopr_shopthepost collection=”toet-toet-autos” size=”large”]
Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. Anja
    9 januari 2020 / 00:27

    Geweldig deze lijstjes! Wij hebben een bijna tweejarige die fan is van Toet toet en over 2 maandjes jarig. De serie heb ik ook meteen toegevoegd op Netflix, eens kijken of hij dat leuk vind.