Home + Mama’s Musthaves | De budget kinderwagens van Lidl!

Mama’s Musthaves | De budget kinderwagens van Lidl!

Misschien heb je ze al gezien, maar ik wilde het toch met jullie delen, want Lidl verkoopt sinds kort ontzettend mooie, low budget kinderwagens! Kinderwagens die maar €299,- kosten. Daar wilde ik meer van weten. Is de wagen echt zo mooi en zou ik hem kopen?

Kinderwagens bij Lidl

Het is natuurlijk niet voor het eerst dat Lidl grotere items verkoopt. Zo heb ik ook weleens geschreven over de meubels en woonaccessoires van Lidl. Deze items zijn vaak alleen online te koop. Logisch, want dit past natuurlijk niet in de winkels, maar anderzijds kun je een item niet eerst zien en voelen. Het is dus altijd even afwachten wat je in huis haalt. Zo ook met deze kinderwagens. Toen ik zwanger was van Floris vond ik het uitzoeken van de kinderwagen één van de leukste dingen om te doen. Daarnaast was het ook praktisch, want we wilden zeker weten dat we hem allebei lekker vonden lopen. We konden een parcours lopen met de wagen en zo konden we testen of hij makkelijk wendbaar was. Ook mochten we hem even inklappen.

Dat kan bij deze wagens van Lidl niet, want ook deze zijn alleen online te bestellen. De andere kant is dat ze maar €299,- kosten. Voor die prijs heb je vaak niet eens een tweedehands wagen. Verder staat Lidl goed bekend. Vooral ook om de degelijkheid en de goede prijs/kwaliteit verhoudingen. Het is dus een afweging die je moet maken, maar voor die prijs zou ik het wel aandurven.

Deze wagen is er in drie kleuren; zwart, grijs en bruin. Mijn voorkeur gaat uit naar de grijze wagen. Verder is de wagen strak en doet hij mij erg denken aan de Joolz wagen. Van wat ik op de foto’s kan zien, is ook de boodschappenmand ruim. Hij ziet er degelijk en stevig uit.

Productomschrijving:

  • Deze moderne kinderwagen kan alles aan, winkelen in de stad, uitstapjes naar het platteland of naar het strand
  • De voering is zacht en afneembaar, waardoor het makkelijk schoongemaakt kan worden
  • De wagen heeft geveerde wielen, een 5-punts gordel en verstelbare voorwielen: voor glad of ruw terrein
  • De kinderwagen kan eenvoudig worden opgevouwen tot een compact pakket
  • Het zitje kan in of tegen de rijrichting worden geplaatst

Overige specificaties:

Materiaal

Frame: aluminium

Hoes: 100% polyester


Afmetingen

58 x 29 x 82 cm

Voorwiel: Ø16 cm

Achterwiel: Ø23 cm


Gewicht

9,15 kg

Zou ik de kinderwagen kopen?

Eerlijk gezegd zou ik het voor die prijs wel doen. Ik denk oprecht dat het een fijne wagen is en ben tot nu toe altijd tevreden geweest over producten van Lidl. Voor dat bedrag zou ik het niet kunnen laten. Kinderen zijn immers al duur genoeg 😉

Co-sleeper van Lidl

Tot slot wil ik jullie deze co-sleeper van Lidl nog even laten zien. Wij hebben zo’n soort co-sleeper overwogen voor Floris, maar vonden hem wel erg duur. We wisten toen ook niet hoeveel plezier we ervan zouden hebben. Uiteindelijk kochten we een houten via Marktplaats waar we heel wat maanden heel veel plezier van hebben gehad. Voor ons was de co-sleeper een onmisbare musthave. Ook deze shop je nu bij Lidl voor maar €79,99. Aanrader!

Wat vind jij van de kinderwagens en de co-sleeper van Lidl? Als ik deze twee jaar geleden had gezien had ik het wel geweten 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 9 februari 2019 / 13:04

    Ik had ze inderdaad gezien! Ik heb er wel wat kleding voor mezelf en de baby gekocht, voor de rest wachten we er nog eventjes mee 🙂