Home + Mama’s gadgets | Zo wordt jouw beetje me-time nog fijner!

Mama’s gadgets | Zo wordt jouw beetje me-time nog fijner!

We zijn ons steeds meer bewust van onze gezondheid. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Het liefst hebben we deze twee perfect in balans. We eten gezond, maar willen ook genieten en leuke dingen doen. We voelen ons pas écht in balans als dit allemaal goed zit. We pakken dus steeds vaker wat me-time. Dat geldt ook voor mij. Al is het maar een kwartiertje per dag. Geen werk, geen kinderen, geen huishouden, maar gewoon even helemaal niets. Dat doe ik door in bad te gaan, een boek of tijdschrift te lezen, maar ook door een podcast of muziek te luisteren en lekker te Netflixen. Heerlijk, maar het zou nog lekkerder zijn als het geluid ook optimaal is waardoor je er nog beter in zit.

Ken je dat? Zit je net lekker een muziekje te luisteren en dan hoor je opeens je wasmachine piepen dat ‘ie klaar is. Of de droger en die van ons piept echt mega lang. Zucht, je staat op, pakt die wasmand om vervolgens de was er toch maar even uit te halen. Je kunt het er tenslotte niet in laten zitten. Ondertussen ben je boven, hoor je dat ene nummer niet meer en is je ontspannen gevoel van daarnet verdwenen. Balen, want we hebben dat allemaal wel nodig.

Mama’s gadgets

Een enkele keer laat ik een gadget zien waar ik oprecht heel erg blij van word en waarvan ik denk dat andere moeders deze ook wel kunnen waarderen. De tijd dat werd gedacht dat gadgets alleen leuk zijn voor mannen ligt namelijk al lang achter ons 😉 Wij vrouwen kunnen deze ook waarderen. Zeker wanneer deze ook nog eens heel mooi staan in het interieur.

Een supermooie soundplate

Een soundplate kun je het beste vergelijken met een mooi vormgegeven, slanke speaker waar je je televisie op kunt zetten. Deze neemt dus geen extra ruimte in beslag, maar zorgt wel voor een enorm mooi geluid. Sterker nog, het geeft ook een heel andere dimensie aan het kijken naar de televisie. Een flatscreen tv geeft vaak een prachtig beeld, maar het geluid blijft daar vaak in achter. Een soundplate verbetert echt sterk het geluid. Een ander voordeel is dat je via Bluetooth muziek kunt streamen naar de soundplate. Je hebt dus geen extra benodigdheden nodig en dat houdt het clean.

De soundplate die je hierboven op de foto’s ziet is van ACTION+Deze is diep genoeg om je tv op te zetten en je kunt er muziek naar streamen via verschillende apparaten zoals je telefoon, tablet of game console. Je kunt dus meteen via Spotify en YouTube streamen naar de soundplate zonder dat je extra apps nodig hebt, hoe fijn is dat?!

Door het optimale geluid kun jij je muziek ook horen wanneer je boven bent en toch die was op moet vouwen. Dat wordt nu in ieder geval een stuk leuker 😉

Meer weten?

Wil je meer weten over soundplates, welke kleuren en stijlen er nog meer zijn en wat deze kosten? Ik zou Patrick er ook wel erg blij mee maken haha. Bij Steenssen vond ik deze soundplates dus neem er gerust eens een kijkje.

Wat doe jij tijdens jouw welverdiende me-time? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *