Home + Diary | De laatste week van mijn vakantie met een bizarre wending

Diary | De laatste week van mijn vakantie met een bizarre wending

Als ik een euro zou krijgen voor iedere keer dat ik afgelopen week het woord “bizar” heb gezegd, dan kon ik nu lekker uitgebreid gaan shoppen. Dit was de laatste week van mijn vakantie en we hadden een rustig weekje gepland met wat uitstapjes en verder wilde ik vooruit werken voor de blog omdat ik vanaf deze week minder tijd heb. Dat het allemaal totaal anders liep hebben jullie al kunnen lezen, maar voor de allerlaatste keer blikken we nog even terug op deze bizarre week.

Maandag

Onze vakantie zit er helaas op en we rijden weer naar huis. Onderweg krijg ik deze foto via Instagram gestuurd, want we zijn gespot! Ik heb afgelopen week trouwens meer foto’s van onze foto gekregen met leuke reacties. Patrick heeft deze grote letters op de auto geplakt en blijkbaar werkt het haha.

Eenmaal thuis wacht er ook leuke post! De kaartjes voor Juf Roos verloot ik op mijn Facebookpagina en aanstaande woensdag willen we naar Bevrijdende Vleugels. We weten dan nog niet wat deze dag ons gaat brengen….

Terwijl Floris speelt met de auto’s die die heeft gemist, worden de boodschappen bezorgd. Al snel is alles aan kant en hebben we weer een gevulde koelkast.

Dinsdag

We starten rustig op en Milan speelt Minecraft (alleen het bouwen, het vechten mag niet van ons). Hij is daar zo waanzinnig goed in en heeft ook echt ruimtelijk inzicht. Daarna staat er een moeder/zoon uitje op de planning en gaan Milan en ik samen naar The Lion King. Wat een waanzinnig goede film is dat zeg! We zijn zo onder de indruk van deze versie.

’s Middags houden we het rustig en maken we een wandeling door de stad en gaan we even langs de speeltuin. Ook halen we een ijsje en was ik nog wat wasjes van de vakantie weg. Gewoon lekker relaxt.

Van Kleine Giraf krijgen we dit gave pakket binnen. Floris is dolgelukkig! Binnenkort komt de review online, want deze nieuwe uitvoering van de Speelboom is wel heel erg leuk voor de feestdagen.

Woensdag

Vandaag staat er weer een uitje gepland naar museum Bevrijdende Vleugels. De dag krijgt echter een totaal andere wending nadat ik wordt gebeld door NPO radio 1. Even later word ik gebeld door RTL4 met de vraag of ik ’s avonds aan kan schuiven bij “Zomer met Art. Deze dag is zo onwijs bijzonder verlopen dat ik daar afgelopen week al een heel verslag over heb geschreven.

Ik kan er gewoon nog steeds niet over uit wat deze week mij allemaal heeft gebracht. Het aantal samenwerkingsverzoeken is bizar hoog en ook de bezoekersaantallen zijn nog steeds erg hoog. Het zal vast allemaal wel weer rustiger worden, maar tot die tijd genieten we er maar gewoon van.

Donderdag

De day after haha. De hele ochtend ben ik bezig met het beantwoorden van alle berichtjes, mail etc. Daarna wil ik eigenlijk wel even offline en gaan we even naar de stad. We hebben nog het één en ander nodig en gaan nog wat winkels langs.

Daarna besluiten we toch nog even lekker na te genieten met de jongens. We gaan lekker lunchen. Niet heel uitgebreid hoor en zoals je ziet heeft Patrick er ook heel veel zin in 😉

In de loop van de middag komt dit pakket voor Floris binnen. We hebben deze gekregen van Schattige Babykleertjes en ik ga hier later meer over vertellen.

De rest van de dag rommelen we lekker in huis en ’s avonds gaan we op tijd naar bed. We zijn kapot haha.

Vrijdag

Vandaag moet ik veel bloggen en wil ik een beetje vooruit werken voor komende week. Ook ga ik even langs Action omdat ik een artikel wil schrijven over de hoge, industriële plantenbakken. In Gouda zijn ze echter al uitverkocht, balen. Nadat Floris heeft geslapen is het slecht weer en we willen er wel even uit. We besluiten even naar Zoetermeer te rijden. Dat is een leuk centrum en misschien heeft die Action ze wel. Helaas zijn ze daar ook al uitverkocht…

We krijgen trek en vinden een leuke, goedkope lunchroom waar we snel een broodje eten. Als ik dit zo zie lunchen we wel erg vaak. Is overigens niet de normale gang van zaken hoor. Volgende week ben ik weer aan het werk en wordt alles weer normaal.

Er komt weer een pakketje binnen. Is deze week ook uitzonderlijk veel hoor, maar het wordt wat drukker nu de zomervakantie in twee regio’s afloopt en de nieuwe collecties binnen druppelen.

Ook maak ik een overzicht van lopende samenwerking en bedenk ik nieuwe, persoonlijke content om de balans te bewaren.

Ondertussen spelen Milan en Floris verstoppertje en volgens Floris is dit een heel goede plek 😉

Zaterdag

Patrick stuurt me naar De Chocoladefabriek zodat ik even rustig wat meters kan maken. En dus zit ik om 9.00 uur daar te werken. Ik zit er tot ongeveer 12.00 uur en ga dan naar huis. De rest van de middag is voor mijn gezin.

In de middag wil ik even naar Bodegraven om te checken hoe het graf van mijn vader erbij staat. We zijn voor de vakantie voor het laatst geweest. We halen er wat onkruid weg en maken alles weer netjes. Daarna rijden we weer richting Gouda en gaan we even het één en ander halen in het winkelcentrum.

In de middag maak ik veel foto’s voor Mamablogger en komt de Appie weer met boodschappen. Van de chauffeur krijgen de jongens een handje M&M’s.

De rest van de dag maak ik geen foto’s meer.

Zondag

Vandaag gaan we een dagje naar Plaswijckpark. Toevallig staat een vriendje van Milan ’s morgens voor de deur met een kaartje voor Milan. Superlief. We vragen aan zijn moeder of ‘ie mee mag en dat mag dus gaan we met zijn vijven op stap.

De review met alle foto’s komt nog online.

Zo, dit was onze bizarre week. Maar wat een onwijs leuke week was dit zeg! Dit hadden we aan het begin van de week nooit kunnen vermoeden. Heel gaaf om mee te maken. Vandaag ga ik weer aan het werk. Sorry collega’s, ik ben weer terug 😉

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *