Home + Birthday Boys | Cadeaus jongens 13 en 6 jaar

Birthday Boys | Cadeaus jongens 13 en 6 jaar

Nog een paar weken en dan zijn beide jongens jarig! Milan wordt 13 en Floris wordt 6, waar blijft de tijd? Net als ieder jaar deel ik blogs rondom de verjaardagen van de jongens. Ook dit jaar deel ik weer gezellige blogs. Van de traktatie van Floris tot het kinderfeestje en van de uitnodigingen tot cadeaus. Met die laatste begin ik deze reeks, want deze cadeaus willen de jongens graag hebben voor hun verjaardagen én de feestdagen.

Wishlist cadeaus Milan

Geld en Coolblue bonnen

Kleine jongens worden groot en de tijd van LEGO lijkt voor hem voorbij. Althans, hij spaart nog wel bijzondere sets, maar het is niet meer zoveel als het was. Inmiddels heeft het merendeel van de LEGO plaatsgemaakt voor een game pc en hij heeft een PlayStation 4 die we vorig jaar tweedehands kochten. Hier heeft hij nog iedere dag heel veel plezier van. Er is echter wel een spaardoel bij gekomen, want hij wil heel graag een PlayStation 5. Een hoop geld en hij is al een aantal maanden fanatiek aan het sparen, al gaat dat natuurlijk nog niet zo hard. Toch gaat bijna iedere euro die hij krijgt naar dat spaardoel. Om het sparen een boost te geven, heeft hij voor zijn verjaardag geld en Coolblue bonnen gevraagd aan familie en vrienden. Ik begrijp dat niet iedereen dat even leuk vindt om te geven, maar hij wordt er momenteel heel gelukkig van.

Wij hebben in ieder geval ook al wat bonnen met kleinere bedragen gekocht om in zijn schoen te doen tijdens de Sinterklaasperiode 😉

Modelauto’s

Naast bijzondere LEGO sets spaart Milan ook modelauto’s. Wij hebben in maart dit jaar tijdens een auto-event al een paar auto’s gekocht voor de feestdagen. Ze zijn namelijk vrij prijzig, dus zo konden we de kosten spreiden én wisten we meteen welke hij graag wilde. Zijn grote wens is een Audi RS6 modelauto, schaal 1:18, maar die zijn nog duurder. Er moeten dus keuzes worden gemaakt.

Sport merchandise

De Max Verstappen Funko Pop! is een ding, maar ook t-shirts en Formule 1 spaarkaarten zijn heel welkom. Of wat dacht je van het nieuwe shirt van Feyenoord? Ook deze staan allemaal op de wishlist van Milan. Hier kijken wij naar voor de feestdagen zodat er ook echte cadeaus in de zak zitten en onder de boom liggen in plaats van alleen maar bonnen.

Pokémonkaarten

Tot slot zijn Pokémonkaarten nog altijd een goed idee, maar ik merk wel dat de focus wordt verlegd van de pakjes, naar bijvoorbeeld één bijzondere kaart. Of een kaart die een bepaald cijfer heeft gekregen (graden heet dat) en vervolgens in een hard plastic hoesje wordt bewaard. Dit zijn kaarten die meer waard zijn, maar over het algemeen wel hun waarde behouden of zelfs nog meer waar worden. Moet je er wel heel zuinig op zijn.

Wishlist cadeaus Floris

LEGO

De interesses van Floris zijn vooralsnog wat breder al heeft hij dit jaar een heel duidelijke voorkeur voor LEGO. Hij is een groot fan van LEGO Dreamzzz, maar wilde van ons Gabby’s poppenhuis van LEGO. Deze staat ingepakt en verstopt voor hem klaar. Ook krijgt hij bonnen van de Legowinkel van opa en oma en mijn zus en zwager namen hem vorige week mee naar diezelfde Legowinkel om iets uit te zoeken, ook namens mijn broer en schoonzus. Hij moet er nog even op wachten natuurlijk, maar kijkt er helemaal naar uit. Dat wordt weer bouwen!

Dolfje Weerwolfje

Een paar maanden geleden kocht ik het eerste boek van Dolfje Weerwolfje in de aanbieding voor €2,99 bij de Bruna. Dit was een landelijke actie door alle boekhandels dacht ik. Sindsdien is het Dolfje Weerwolfje wat de klok slaat in huis. We zijn inmiddels al heel wat boeken verder en er liggen al flink wat boeken in de kast hier thuis en bij opa en oma voor de feestdagen. Ook wil hij een echte Dolfje Weerwolfje traktatie. Ik vind het helemaal leuk, want ook wij zijn nu een fan van Dolfje haha. Naast de boeken kijken we nu ook verder naar andere Dolfje items.

Tekenen

Floris is ontzettend creatief en doet bijna niets liever dan lezen, schrijven en tekenen. Stiften en knutselspullen zijn daarom altijd goed. Vooral deze stiften met een ring zijn een uitkomst!

Dit staat dus op de lijstjes van dit jaar. Heb jij nog leuke tips? Zo ja, zet deze dan gerust in de comments hieronder. Ik kan ook altijd nog wel wat inspiratie gebruiken.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *