Home + Mamablogger goes fit| 20 kilo eraf!

Mamablogger goes fit| 20 kilo eraf!

Ja, je leest het goed: ik wil 20 kilo afvallen! Zo, dan is het maar gezegd en heb ik meteen een gigantische stok achter de deur, want het voelt natuurlijk wel als falen als het dan vervolgens niet lukt. Het klinkt ambitieus en misschien niet haalbaar, maar zo’n drie jaar geleden ben ik al 30 kilo afgevallen.

Ik wilde er toen nog wel wat af hebben, maar mijn sportmaatje (mijn stiefvader) kreeg wat problemen met zijn gezondheid en de klad kwam erin, want ik had simpelweg niet de discipline om dan lekker zelf te gaan lopen. En vervolgens stapelen de smoesjes zich op. En smoesjes zijn het, want als ik wel tijd heb voor tig andere dingen kan ik ook heus wel een klein uurtje lopen.

Inmiddels zijn we weer wat jaartjes verder en het is mij lang gelukt om dat gewicht te behouden, maar er zit ook wel weer wat van aan. Logisch, want als je niet blijft bewegen houd je het ook gewoon niet stabiel. Nu wilden we alweer een tijdje lopen en nog steeds kwam het er niet van, maar aanstaande maandag ga ik weer beginnen. Met mijn stiefvader én Patrick. En hoewel Patrick alles kan eten en toch niets aankomt wil hij juist weer wat aan zijn conditie doen. Zij zijn overigens afgelopen week al begonnen, maar ik had nog een grote opdracht die ik even af wilde maken.

Zo hebben we dus alle drie een doel!

De komende tijd ga ik je dus op de hoogte houden van alle vorderingen. Niet alleen via de blog, maar ook op social media. En ik pak het grondig aan, want er komt zelfs een # 😉 #mamabloggergoesfit. Via deze # ben ik dus ook te volgen inclusief alle vorderingen. Tot slot wil ik zo nu en dan ook vloggen hierover en de eerste vlog kan je komende week al verwachten.

Het is een goed voornemen, maar niet perse omdat het nieuwe jaar net is begonnen. We zochten al een tijdje naar het goede moment en toevallig is dat komende week.

Wat nog wel goed is om te vertellen is dat ik geen dieet ga volgen. Geen superfood, geen Sonja Bakker of andere goeroes en geen gekke dingen. Normaal eten wordt het. Zo is het mij de vorige keer ook gelukt en dat is ook het beste vol te houden in mijn optiek. Ik vertel je daar binnenkort meer over.

Volg je me en praat je me zo nu en dan moed in? Ik zal het nodig hebben!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Addie
  2 januari 2016 / 10:52

  Marisca ook dit keer gaat het weer lukken ! We beginnen gewoon weer heel rustig aan en je zal zien dat de kilo,s er vanaf vliegen na verloop van tijd ! Het begin is best wel zwaar om langs de bekende hapjes te lopen ! Maar ontbijten, lunchen en avondeten gewoon blijven doen ! Veel water drinken en met het lopen niet overdrijven ! Het komt goed !

 2. 2 januari 2016 / 11:24

  Ik ga voor de 30kilo en volg in principe ook geen dieet. Sowieso heb ik nog nooit echt gedieet! Maar ik ben nu wel bezig met een cleansing eerst, zodat ik meer energie krijg. Plus mijn slaapmasker moet wel blijven werken..

 3. 2 januari 2016 / 13:46

  Wat goed! Heel veel succes. Een mooi & gezond 2016 toegewenst 🙂

 4. Joke
  2 januari 2016 / 18:22

  Wat een goed idee Marisca, ik vind het dapper want dat is niet niks.
  Ik wens je onwijs veel sterkte ( en plezier wan dar zal er ook zijn ) en ga je zeker volgen.

  Lieve groetjes Joke xx Ps. Ook uiteraard voor Ad . . .

 5. 2 januari 2016 / 19:38

  Mooi voornemen marisca.

  Ik wil zelf ook gaan hardlopen. Heb daarvoor start to run gedownload. Als hardloper zul je dat vast wel kennen.

  Het is zeker goed om dat te vermelden op je blog. Op die manier blijf je gemotiveerd en sterker nog. Zul je ook anderen inspireren.

  Ik ga je zeker volgen.

 6. 2 januari 2016 / 22:13

  Wat goed. Met deze insteek gaat het vast lukken. Ik zal je volgens en steunen in zoverre dat lukt via socia media!