Home + Happy New Year!

Happy New Year!

Goedemorgen op deze eerste morgen van 2016, happy new year! Ik heb deze blog niet niet vooruit geschreven, maar vond het juist leuk om jullie wat te vertellen over onze Oudejaarsavond, of Milan is opgebleven en toch nog een klein beetje over mijn doelen voor 2016.

Wij werden vanmorgen rond een uurtje of acht wakker en hebben het niet laat gemaakt hoor. Ik denk dat we rond 1.3o uur naar bed gingen. Vond ik prima, want ik was al vanaf 5.30 uur in de weer en had ook nog gewerkt. Nu zou ik natuurlijk kunnen vertellen over spectaculaire feesten, flessen vol champagne en meer van dat soort dingen, maar niets is minder waar. Wij zijn het oude jaar gewoon rustig uitgegaan met lekkere hapjes, leuke tv en gezelligheid bij mijn ouders. Voor Milan ook fijn, want daar kon hij eventueel nog slapen en zij wonen dichtbij dus konden het ook gewoon lopen zonder nog de halve stad door te moeten met een kind van 5 door al dat vuurwerk.

Voor ons prima! Zoals ik al zei heb ik ook echt helemaal niets met Oud & Nieuw en hoef ik ook niet zo nodig bij mensen te zijn die je om 00.00 uur een gelukkig nieuwjaar wensen en je vervolgens de rest van het jaar alleen maar ziet op een verjaardag 😉 en eerder kennissen zijn dan echt goede vrienden.

Opblijven
Milan riep van tevoren nog heel hard dat hij wel op zou blijven, maar rond een 21.00 uur werd hij moe en viel hij alsnog in slaap op de bank. Ik kon hem mooi op bed leggen en om 23.30 uur hebben we hem weer wakker gemaakt. hij vond het vuurwerk geweldig! Hij vond zichzelf overigens ook heel cool, want hij had knalerwten van zijn grote neef gekregen.

Doelen voor 2016
Ik heb al eerder een terugblik gemaakt op 2015 voor wat betreft de blog en daarin ook verteld wat mijn doelen zijn voor 2016, maar ik heb ook persoonlijke doelen. Trouwens, ik niet alleen, want Patrick wil graag stoppen met roken!

Zo ga ik het hardlopen vanaf maandag weer opbouwen. Dit ging heel erg goed, maar daarna ben ik ermee gestopt. Ik liep met mijn (stief)vader en hij heeft een tijdje vanwege zijn gezondheid niet meer kunnen lopen. En ik was zwak, want ik ging vervolgens ook niet meer. Doodzonde, want het ging echt heel goed! We gaan dus weer vanaf 0 beginnen en Patrick gaat ook mee! Hij hoeft overigens niet af te vallen, maar wil graag wat aan zijn conditie doen.

Verder moet ik echt zakelijker worden. Niet alleen voor de blog hoor, maar in het algemeen. Ik wil nu voor de blog wel wekelijks wat doelen op papier zetten en hoop ze dan ook te bereiken. Hoeven geen bizarre doelen te zijn, maar iets wat me scherp houd. Of ik het volhoud dit te doen is een tweede, maar ik ga het proberen.

Rest mij alleen nog maar tegen jullie te zeggen, happy new year! Ik hoop dat al je dromen uit mogen komen en dat we gewoon allemaal een fantastisch jaar tegemoet gaan!

Hoe was jullie Oud & Nieuw? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *