Home + Mama Musthaves | Werkboek voor een structuurjunkie in spe

Mama Musthaves | Werkboek voor een structuurjunkie in spe

Zegt de naam Cynthia Schultz je iets? Misschien niet zo 1, 2, 3, maar als ik Miss Lipgloss zeg kan het niet anders dan dat er een lampje gaat branden. Inmiddels bestaat Miss Lipgloss niet meer en heeft ze haar eigen lifestyleblog; Cynthia.nl. Cynthia heeft een enorm druk leven en zegt dat ze een productiviteitsgek is. Efficiënt en gestructureerd werken is een must en zij wilde haar werkmethode graag met anderen delen. Dat resulteerde in dit werkboek voor structuurjunkies in spe.

Wat wil je nu echt?

Structuurjunkie is verdeeld in vijf hoofdstukken en in het eerste hoofdstuk bepaal je wat je echt graag wilt. Een goed begin van 2018! Vorig jaar rond deze tijd vroeg ik mij hetzelfde af en ik bedacht mij dat ik echt gelukkig word van schrijven. Schrijven voor Mamablogger, maar ook voor mijn werk en voor anderen. Proberen een originele invalshoek te vinden, iedere dag iets nieuws bedenken etc. Dat maakt mij gelukkig en ik wil er serieus geld mee verdienen zoals ik eerder al zei in het artikel over mijn omzetdoelen. 

Klinkt heel commercieel, maar het is wel eerlijk. Om dat te bereiken moet je gefocust, effectief en productief werken. In dit werkboek voor structuurjunkies staan opdrachten waarmee je zelf aan de slag gaat om doelgericht, productief en effectief aan de slag te gaan.

Welke opdrachten staan erin?

Je begint met je doelen, gaat terug naar je kindertijd en daarna ga je nog meer opdrachten maken die je heel erg aan het denken zetten. Hoe zou je bijvoorbeeld willen dat je leven eruit heeft gezien als je 70 jaar bent? Welke doelen heb je? Wat maakt jouw echt gelukkig? Hier ga je mee aan de slag!

Hoe ziet het werkboek er uit?

De kaft van het werkboek heeft mijn kleurtje; mintgroen en is verder van zowel de binnen- als de buitenkant heel strak vorm gegeven. Het lettertype is heel duidelijk, de bladzijdes lekker groot en er is heel veel ruimte om te schrijven. Je kunt er flink in aan de slag. Er zijn veel bladen om je weken volledig in te vullen zoals jij dat het liefst zou willen. Hoe zou jij willen leven?

Zou ik wat aan dit werkboek hebben?

Ja! Het komende jaar gaat er voor ons een hoop veranderen. Het wordt druk en er zullen keuzes moeten worden gemaakt. Ik kan er nog niet teveel over vertellen, maar dat we structuur nodig hebben is een feit. Het wordt drukker dan druk en we hebben een hoop plannen. Het zal een jaar worden met veel veranderingen en we hopen over een jaar te kunnen zeggen dat het zo heeft moeten zijn. Waar wellicht een deur dicht gaat, gaat er een andere open. En om alles helder te krijgen, kan ik dit boek goed gebruiken.

Kortom, doe jezelf dit werkboek cadeau en ga aan de slag. Dit wordt jouw jaar!

Bestel hem via de link in de sidebar of klik hier.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 2 januari 2018 / 11:53

  Wat een leuk werkboek! Ik denk dat ik deze ook ga aanschaffen. Pas goed bij het nieuwe begin dat 2018 voor mij gaat worden:)

  • 7 januari 2018 / 18:45

   Zeker doen, ik denk namelijk echt dat het je gaat helpen. Succes met je nieuwe begin!

 2. 2 januari 2018 / 12:53

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek! Bedankt voor je review en succes met wat er jou in 2018 te wachten staat.