Home + Mama Musthaves #1

Mama Musthaves #1

Wij moeders halen overal onze inspiratie vandaan: van blogs tot magazines en van de televisie tot het advies van andere moeders. Als wij iets zien waar we enthousiast over zijn voor onszelf of voor onze kinderen, dan rennen we naar de winkel en shoppen wij het ook. Simpelweg omdat het ons leven net wat makkelijk en leuker maakt.

Tijdens deze zwangerschap kom ik ook veel nieuwe dingen tegen of heb ik dingen nodig die ik voorheen niet kende of nodig had. Nu wel en dan pas ontdek je hoe fijn het product eigenlijk is. Omdat ik denk dat iedereen dit wel herkent, wil ik de komende tijd verzamelblogs maken met dit soort producten. Dit doe ik onder de naam Mama Musthaves zodat je deze makkelijk terug kunt vinden. Zie het als een pagina in een magazine, maar dan online 😉

En daarom ook een magazine-achtige foto erbij haha.

Mama Musthave | De Mutsy Evo

Toen wij ons gingen oriënteren kwam de Mutsy Evo al als favoriet uit de bus en ook de verkoopster bevestigde dat. Natuurlijk zijn er nog meer prachtige kinderwagens die je héél graag wilt hebben, maar als we kijken naar een kinderwagen die erg goed is, licht rijd, klein in te klappen is, die er heel mooi uit ziet én die heel scherp geprijsd is, dan kom je uit bij de Mutsy Evo. Wij hebben hem nu binnen en we zijn er zo ontzettend blij mee! De blogpost over waarom wij voor deze wagen hebben gekozen staat al online en kun je hier teruglezen.

Mama Musthave | Mijlpaalkaarten van Demico Kids

Welke zwangere heeft ze tegenwoordig niet? De mijlpaalkaarten die je kunt gebruiken om iedere week van je zwangerschap op een leuke manier vast te leggen. Ik heb lang gezocht naar kaarten en vond uiteindelijk deze zwart/witte het allerleukst. Ik vond deze bij de webshop Demico Kids voor €14,95. Ook heel erg leuk om cadeau te geven. Wanneer de baby geboren is hebben ze er ook passende kaarten bij zodat je nog even door kunt 😉

Mama Musthave | Primark jurkjes!

Nu ik zwanger ben woon ik bijna in de jurkjes van Primark. Deze kosten maar €8,- en zijn er in verschillende kleuren en printjes. Ik weet dat Zeeman ook dit soort jurkjes verkoopt maar, ze hebben ze niet altijd in de winkel. Primark heeft ze echter wel altijd. Zitten nauwsluitend om je lichaam en zitten heel erg fijn met een groeiende buik. Ik heb ze in het grijs, zwart, legergroen (zie foto hierboven met de mijlpaalkaart), wit met donkerblauwe strepen en zwart met witte strepen. Ik zou er zo nog 10 bij willen kopen. Als het kouder is staan ze heel leuk met een dikke panty en laarsjes en nu draag ik ze met sneakers.

Binnenkort wil ik jullie deze jurkjes goed laten zien!

Mama Musthave | Stokke My Carrier draagzak

Voor Milan had ik geen draagzak en nu wilde ik er heel graag één. De Stokke My Carrier had mijn voorkeur en ik kreeg er één om te testen. Mijn baby is natuurlijk nog niet geboren, maar gelukkig wilde een vriendinnetje de draagzak testen met haar zoontje. Zij heeft ook een draagzak dus wat meer ervaring ermee en we konden deze twee op die manier ook goed vergelijken. Onze conclusie is dat deze Stokke My Carrier echt een heel fijne draagzak is die zeker bij de Mama Musthaves thuis hoort! Binnenkort volgt de uitgebreide review, maar ik wilde hem toch alvast aan jullie laten zien.

Dit waren de eerste Mama Musthaves en ik hoop dat jullie het een leuke rubriek vinden.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *