Home + Mijn make-up routine én low budget make-up van de Lidl?

Mijn make-up routine én low budget make-up van de Lidl?

Een aantal maanden geleden geloofde ik het opeens allemaal wel. Ik droeg wel make-up, maar besteedde er niet heel veel aandacht aan. Ik zat op dat moment niet zo lekker in mijn vel en je kon me uittekenen in een donkere skinny jeans en een lange sweater. En ook die was donkergrijs of zwart. Misschien lag het aan de winter en misschien kwam het door alle drukte, maar ik was niet in mijn hum. En dat terwijl ik zo ontzettend gek ben op kleding en ook best wel wat durf op dat gebied.

Uiteindelijk kocht ik een paar nieuwe jurkjes, vond ik supergave schoenen en door het plaatsen van een outfitpost kreeg ik er weer zin in. En dat kwam onder andere door jullie lieve reacties. Als je zelfs mailtjes krijgt met daarin complimentjes doet dat echt wel wat met je. En na de kleding kwam de make-up. Ik had denk ik al bijna een jaar geen oogschaduw op gehad en nu doe ik dat wel weer dagelijks. Precies zoals ik ooit heb geleerd tijdens een make-up workshop. En volg daar het sporten bij en ik voel me weer goed. Nu zitten er nog wel dingen tegen, maar als je je goed voelt kun je dat op de één of andere manier toch beter handelen.

Maar goed, die make-up moet wel betaald worden en ik weiger om daar veel aan uit te geven. Dit koop ik normaal dus bij HEMA en ik zweer bij de mascara van de Action.

Maar make-up van Lidl?

Maar afgelopen week kreeg ik een persbericht van Lidl, zij breiden namelijk hun beauty schap uit en er is nu ook make-up! Komt dat mooi uit, want ik doe daar altijd de boodschappen dus ik hoef er niet speciaal meer voor naar een andere winkel.

Ik heb nog niets gekocht daar, maar kan al wel wat met jullie delen natuurlijk 😉

Ik ga er dus zeker even naar kijken binnenkort. Ik mis overigens nog wel een blusher, want die is voor mij echt onmisbaar met mijn bleke huid. Daarbij zie ik echt wit als ik moe ben dus ik heb dat echt nodig 😉

In ieder geval wilde ik deze tip met jullie delen. Zouden jullie het leuk vinden als ik binnenkort een filmpje opneem met mijn make-up routine ’s morgens? Laat het me weten in de comments hieronder.

Edit: ik word op geen enkele manier door Lidl gesponsord voor dit artikel. Ik blog vaker over low budget items en dit past dus goed op Mamablogger. Dat is dus ook de reden waarom ik dit graag met jullie deel.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. 18 mei 2016 / 06:13

  Ik ben wel benieuwd naar die make-up. Mijn mascara is op, en ik zweer bij mijn vaste dure merk, maar een keertje iets anders proberen kan natuurlijk nooit kwaad. Vooral niet als het geld scheelt.

 2. 18 mei 2016 / 06:15

  Een filmpje lijkt me erg leuk, kunnen we zien hoe het staat! & ik zweer ook bij de mascara van de Action, haha!

 3. 18 mei 2016 / 06:20

  Leuk als je een filmpje maakt van je make-up routine. Ik ben gek op vlogs. Wat leuk dat Lidl make-up gaat verkopen. Ik kom zelf eigenlijk nooit bij de Lidl. Ik koop mijn make-up altijd bij de Kruidvat of de Hema.

 4. 18 mei 2016 / 09:47

  Een beetje lichte lipstick op je wangen kloppen. En you are good to go! Xx

 5. Patricia
  18 mei 2016 / 09:48

  De Lidl hier heeft regelmatig make-up in zijn assortiment staan. Ik heb de mascara, oogschaduw, lipstick, lipgloss en nagellak gebruikt. Ben erg tevreden over de make-up van de Lidl. Kan je het dan ook aanraden. Vooral de nagellakjes heeft mooie kleurtjes.

 6. Rebecca
  18 mei 2016 / 11:48

  Ik ben benieuwd 🙂

 7. 18 mei 2016 / 17:15

  Ik geef ook nooit veel geld uit aan make-up. Heb toevallig gister eens de lipgloss van de Lidl gekocht. Ben er wel tevreden over en ga binnenkort ook eens wat van de andere producten kopen!