Home + Dat mag in de krant| weer eens geshopt voor mijzelf bij Jeroen Beekman!

Dat mag in de krant| weer eens geshopt voor mijzelf bij Jeroen Beekman!

Voordat ik moeder was nam ik mij voor niet “zo’n moeder” te worden. En met “zo’n moeder” bedoel ik de moeder die meer kleding voor haar kind zou kopen als voor zichzelf. Ik zou natuurlijk wel genoeg voor mijzelf blijven kopen, want je kunt wel blijven kopen voor je kind, ze zijn er toch zo weer uitgegroeid, zonde! Think again… Dit is dus één van de dingen die ik flink heb bij moeten stellen.

Voor je kind shoppen is één van de leukste dingen die er bestaan! En je kunt je geld maar één keer uitgeven…

Dit alles wil natuurlijk niet zeggen dat ik er niet van geniet als ik zelf weer eens wat nieuws heb. Ik geniet er juist heel erg van, ik maak alleen een andere keuze nu. Misschien wel een bewustere keuze. In ieder geval stond ik nog net niet te springen toen ik een mail kreeg waarin stond dat ik mocht shoppen bij fashion webshop Jeroen Beekman! Eindelijk weer eens wat voor mezelf shoppen zonder mij te bedenken dat ik voor M nog het één en ander nodig heb of dat Patrick eigenlijk nog wat truien nodig heeft.

Van alle merken die er worden verkocht, sprong er één uit en dat is Geisha. Dit merk kende ik al en ik was er toen ook al heel blij mee dus de keuze was snel gemaakt. Ik koos voor een bijzondere broek, een trui met een Bretonse streep en een bloesje voor bijvoorbeeld naar het werk. Kijk je mee naar de outfits die ik ervan heb gemaakt?

Dit is de eerste outfit! Kijk, ik heb geen maatje 36 (en ook geen 40), maar Ik let wel altijd op mijn kleding en wil er gewoon leuk uitzien. Dit is de eerste keer dat ik mij zo volledig op de foto laat zien op mijn blog en dat is best spannend. Deze trui kocht ik dus bij Jeroen Beekman. Hij is wat dunner dus met zomerse dagen zit het heel lekker. De broek lijkt op de dure Please broeken, maar deze kocht ik gewoon bij Miss Etam (veel goedkoper!). De sneakers zijn van New Balance.

Dit is de bijzondere broek die ik shopte bij Jeroen Beekman en is ook van Geisha. Het is een soort sweatpants en zit daarom superlekker! De schoenen heb ik al heel lang en het zijn Shabbies. Het zwarte shirtje is van Only net als het spijkerjasje.

En weer een heel andere outfit! Je ziet het niet goed op de foto, maar ik daar hier mijn enkellaarsjes met hak van S. Oliver. De jeans is van Only en het bloesje mocht ik ook shoppen en is ook van Geisha. Dit zou dus een outfit zijn die ik naar mijn werk aan zou trekken.

De verzending ging heel snel dus ik had de kleding snel binnen. Ik ben er heel erg blij mee! Wat vind jij ervan? Ik ben benieuwd!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Reacties

 1. 11 augustus 2015 / 07:54

  Wat leuk om je nu zo goed op de foto’s te zien! Mooie en leuke kleding van Geisha! Als ik heel eerlijk ben dan vind ik de prints fantastisch (de broek en het topje) en het leukst. De trui van de eerste foto is wat meer ‘gewoon’ op de een of andere manier (en ik ben zelf geen fan van streepjes). Maar het is natuurlijk jouw smaak en dat is het belangrijkste! Ik vind outfit-foto’s altijd erg leuk om te zien. Dus ‘keep on going’ zou ik zeggen:)

 2. 11 augustus 2015 / 08:22

  Dankjewel Rory voor je leuke reactie! Ik vond het heel spannend! Ik zal kijken of ik vaker wat outfit foto’s zal plaatsen. Het is voor mij net als vloggen even een drempel die ik over moet, terwijl ik het zo leuk vind.

  • 11 augustus 2015 / 08:27

   Gewoon doen hoor! Ik vind het altijd überleuk om te zien. Kan ik overigens makkelijk zeggen, want vannacht dacht ik nog aan vloggen en dat dat volgens mij helemaal niets voor mij is. Ik ben niet supertechnisch en het lijkt mij een enorm gedoe met editten enzo. Maar wie weet.

 3. 11 augustus 2015 / 08:36

  Leuk om je nu volledig te zien en leuke kleding heb je shopt! Vind inderdaad de eerste trui een beetje gewoontjes maar de broek en blouse springen er wel echt uit. Leuk hoor! Dus dat kan je zeker vaker doen! 😉

 4. Joke
  11 augustus 2015 / 09:01

  Je ziet er Toppy uit en leuke dingen aangeschaft. Ik zie je nu helemaal in beeld maar ik zie je regelmatig in het ecchhiee dus dat je een leuke en vooral lieve schat bent dat wist ik al.
  Dikke kus van de vriendin van je Mamsie XXX

 5. 11 augustus 2015 / 11:02

  Superleuk setjes zo! Staat je echt ontzettend goed!!!

 6. 11 augustus 2015 / 11:27

  Ooo die laatste outfit staat je hartstikke goed! En die broek met die print an Geisha, Gaaaaaaf! Hier ook een geen maatje 36, en zeker ook geen 40 whahaha ;). En ook ZO’N moeder…. meisje heeft 99 setjes en ik draag nog mijn spijkerbroek die bij de dijen al aan het scheuren is … Yup Guilty!

 7. 11 augustus 2015 / 13:42

  Staat je goed. Het 2e setje vind ik erg vrouwelijk en stoer!

 8. 11 augustus 2015 / 14:03

  Staat je leuk! Ik vind spijkerjasje leuk 🙂

  Ik heb overigens hier het voordeel dat dochterlief de hele tijd mijn kleren aan wil (ze draagt nu mijn sokken als panty’s), dus ik móet af en toe wel nieuwe kleren voor mezelf kopen 😉

 9. 11 augustus 2015 / 21:26

  Dank jullie wel voor de lieve reacties! Niet alleen hier, maar ook op Facebook en Twitter. Vind ik echt heel erg fijn en ik zal zeker wat vaker een outfitfoto maken, deze verzamelen en dan weer aan jullie laten zien. To be continued dus… 😉