Home + Low budget traktaties maken met de traktatiezakjes van Zeeman

Low budget traktaties maken met de traktatiezakjes van Zeeman

Op zoek naar een leuke traktatie voor op de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en de kleuterklassen? Dan heb ik denk ik een heel leuke tip voor je; bij Zeeman koop je nu superleuke traktatiezakjes en kleine cadeautjes die je erin kunt doen. Voor een klein bedrag kun je de hele groep of klas blij maken met een leuk cadeautje en het meest fijne is dat dit ontzettend simpel is én je kunt het van tevoren al klaar zetten! Ook vond ik iets leuks voor Milans traktatie bij AliExpress, ik laat ze meteen zien zodat je ze snel en op tijd kunt bestellen als je ook enthousiast bent en je kind voorlopig nog niet jarig is.

Traktatiezakjes van Zeeman

Bij Zeeman vind je super leuke, gekleurde traktatiezakjes in verschillende kleuren. In ieder zakje zitten 10 zakjes in twee verschillende kleuren, dus 5 van iedere kleur. Een zakje kost €0,49.

In de zakjes is genoeg ruimte voor een klein cadeautje en bijvoorbeeld een doosje rozijnen. Gelukkig hebben ze bij Zeeman ook leuke, kleine cadeautjes die je erin kunt doen zodat je in één keer klaar bent.

Kleine traktatie cadeautjes

Ik fotografeerde deze zakjes met kleine spelletjes en speeltjes. Het kost niet veel, het stelt niet veel voor, maar kinderen zijn we dolgelukkig mee en het past heel goed bij een traktatie. Let er wel op dat niet alle spelletjes en/of speeltjes geschikt zijn voor kinderen op de peuterspeelzaal.

Wat ik zelf heel erg leuk vond, zijn deze kleine, regenboog notitieboekjes. Hiervan zitten er 4 in een pakje en een pakje kost €0,99. Dit vinden veel meisjes overigens heel erg gaaf!

Je kunt dus variëren met de verschillende cadeautjes en kleuren zakjes zodat het voor iedereen een verrassing is wat ze krijgen.

Bijpassende Super Mario sleutelhangers van AliExpress

Ik kwam een tijdje terug deze Super Mario sleutelhangers tegen op AliExpress. Ik wilde ze graag hebben voor Milans traktatie en bestelde er in eerste instantie 10. Het duurde echt een week of vier voordat ze binnen waren, maar dat had te maken met de viering van het Chinees nieuwjaar. Ze bleken erg leuk dus bestelde ik er weer een paar en binnenkort bestel ik de laatsten. Dan moet ik ze voor oktober toch wel compleet hebben 😉 Je moet er dus erg op tijd bij zijn, maar het loont wel de moeite. Ook deze passen goed bij dit soort zakjes, al is Milan nu wel te groot voor deze zakjes. Daar verzinnen we dus nog iets anders voor.

Ik wilde eigenlijk laten zien dat je met deze zakjes en kleurtjes heel veel kanten op kunt. Je kunt ruim van tevoren beginnen, alles klaarzetten en dan heb je er geen omkijken meer naar.

Dat wordt hollen naar de winkel haha.

Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *