Home + Low Budget Kids | De nieuwe kinderkoffers van Lidl!

Low Budget Kids | De nieuwe kinderkoffers van Lidl!

Zowel Milan als Floris hebben een Trunki koffertje. Milan kreeg die van hem op zijn eerste verjaardag van opa en oma en toen Floris één werd kreeg hij die van hem ook van opa en oma. Die van Milan wordt nog steeds gebruikt voor zijn tablet en andere spullen en ook die van Floris gaat mee als we een weekendje weg gaan. Je hebt dus echt enorm veel plezier van zo’n koffertje, maar ze zijn wel prijzig. Lidl komt nu met hun eigen kinderkoffers en die zijn net zo leuk, maar een stuk voordeliger!

Vier verschillende kinderkoffers bij Lidl

Lidl heeft vier verschillende varianten van de kinderkoffers: een koe (deze noemt Lidl de ‘Koeffer’ haha), een tijger, een brandweerwagen en een kat. Zelf vind ik de koe en de brandweerwagen het leukst.

Inhoud van de kinderkoffers

De inhoud van de koffers is 18 liter. Dat betekent dat je er gerust wat kleding, een pyjama, een toilettas en een knuffel in mee kunt nemen. Binnenin de koffer zit een verstelbare riem waarmee je de kleding vast kunt zetten. Ook zit er een extra vakje in waar wij altijd de sokken van de kinderen in doen. Ook zitten er twee hengels aan de koffer om hem te tillen én een schouderband om hem aan je schouder mee te kunnen nemen. Mijn ervaring is inmiddels dat de kinderen die gebruiken om de koffer achter zich aan te trekken 😉

Superleuk voor de kinderen: je kunt erop rijden!

Die koffer achter je aan trekken is leuk, maar wat kinderen nog leuker vinden is erop te gaan zitten en ermee te rijden! Zodra Floris zijn koffertje ziet staan, gaat hij erop zitten en rijdt hij de hele woonkamer door. Hij vindt het fantastisch en Milan deed dat destijds ook altijd. Die koffertjes hebben wat dat betreft een behoorlijke aantrekkingskracht. Goed om te weten: de koffertjes kunnen worden gebruikt door kinderen met een maximaal lichaamsgewicht van 50 kilo. In de koffer zelf kun je maximaal 12 kilo meenemen.

Praktisch

  • Afmetingen: 48 x 21 x 33 cm (l x b x h)
  • Gewicht: 1,92 kilo
  • Materiaal: PP, polyester, nylon, staal

En de prijs per koffer is €24,99. Je kunt de koffers bestellen in de webshop van Lidl en ze zijn vanaf vandaag uit te leveren.

Ik kon het niet laten deze tip met jullie te delen, zeker nu het bijna kerstvakantie is en veel mensen op vakantie gaan of tijdens de feestdagen bij familie logeren.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties