Home + Diary | oorontsteking, flashmob, naar de bioscoop en de kerstmarkt + Top 2000 winactie

Diary | oorontsteking, flashmob, naar de bioscoop en de kerstmarkt + Top 2000 winactie

De weken voor Kerst zijn druk en rommelig, maar ook erg gezellig. Helaas gooiden de oorontsteking van Floris en het feit dat ik ook een beetje ziek werd, een klein beetje roet in het eten. Toch gebeurden er ook weer een hoop leuke dingen. Milan deed samen met een paar honderd andere leerlingen van de musicalles een flahmob tijdens kaarsjesavond. Ik ging met Chantal naar de film en we bezochten de kerstmarkt in Den-Haag. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

We hebben zo’n slechte nacht gehad met Floris. Nu waren de nachten al niet best, maar ik gok dat we nu zo’n twee uurtjes slaap hebben gehad. We rekenen het een beetje uit en gokken dat we in vier nachten tijd in totaal ongeveer 10 uur slaap hebben gehad. Ik ben kapot en kan niet meer, maar daar is geen tijd voor. Ik bel naar de huisarts voor Floris en we kunnen eind van de middag nog terecht. Het blijkt dat hij toch een oorontsteking heeft. Dat verklaart een hoop.

Floris heeft de afgelopen dagen erg weinig gegeten en Milan is ook niet fit. Omdat we hopen dat ze toch wat gaan eten hebben we het volgende bedacht: de borrelplank 2.0 met allemaal lekkere dingen. Niet perse gezond, maar we willen zo graag dat ze wat gaan eten. We zetten alles op de salontafels en gaan er gezellig met elkaar omheen zitten. Het werkt, want er wordt goed gegeten. Er zit gelukkig weer wat in en Floris wordt al wat vrolijker.

Tijd voor de antibiotica! Het begin is even een dingetje, maar later gaat het stukken beter.

Dinsdag

We hebben eindelijk een redelijk goede nacht gehad, daar knap je echt van op! Tijd voor kopjes thee! Met suiker omdat het helpt tegen het hoesten.

En dit gaat gewoon door. Milan heeft deze week een geschiedenis toets en ik overhoor hem.

Woensdag

Goedemorgen! Floris zit verstopt 😉 Kijk hoe schattig die teentjes!

Milan is ook niet fit en ik besluit hem een dagje thuis te houden en rustig aan te doen. Hij heeft flinke hoofdpijn en spierpijn. We doen het heel rustig aan, maar ik heb toch wat dingen nodig en moet naar Bodegraven om de kaarten voor de avondmis op kerstavond te halen. Ook zetten we een kerstboom op het graf van mijn vader.

Pat is op tijd thuis dus ik kan nog even naar de stad en spot opeens deze notenkraker bij Juffrouw Saartje. Ik besluit hem mee te nemen, want deze is wel heel erg gaaf. Wat een heerlijke winkel is dit toch!

Ik heb een te gekke winactie voor jullie: ik mag twee tickets verloten voor het Top 2000 concert bij Brothers in Bunnik op 28 december! Heb jij zin in een beetje me-time met supergoede muziek? Doe dan hieronder mee en laat weten waarom jij deze twee kaartjes wilt winnen.

De pakketjesman staat voor de deur met deze twee kerstmaaltijden van Ella’s Kitchen. Deze zijn echt ideaal voor die kleintjes tijdens Kerst. Floris vond de producten van Ella’s Kitchen altijd erg lekker.

Milan voelt zich weer beter dus zitten we ’s avonds weer in het zwembad. Het gaat inmiddels stukken beter!

Donderdag

De eerste foto die ik vandaag maak, maak ik pas tijdens het avondeten.

diary_oorontsteking_ziek_mamablogger_flashmob_persoonlijk_kerstmarkt_

Tijd om de tuin gezellig te maken. Ik heb lampjes besteld voor in de perenboom die op timer én op batterijen werken. Ideaal! De lampjes staan 6 uur aan en gaan daarna 18 uur uit. De gekleurde lampjes aan de tafelklem hadden we al en ook daar doe ik batterijen in. Ook deze blijken op timer te werken. Het ziet er wel erg gezellig uit zo.

Ik kocht de lampjes overigens bij Bol.com:

Ik heb mij weleens beter gevoeld, maar het is altijd tijd om gek te doen.

Proberen te stomen in een heerlijk warm bad.

Vrijdag

Die nacht bleef ik maar hoesten dus slaap was er weer nauwelijks bij, maar het begint te wennen haha. Die dag maak ik voor het eerst foto’s tijdens Kaarsjesavond. Milan doet er, samen met nog een paar honderd leerlingen van de musicalles, een flashmob. Wat was het leuk! Daarna gaan we de markt op en gaan we naar de winterfair in de kerk. Daar kopen we dit te gekke doek voor op de nieuwe kamer van Floris. Wat is ‘ie leuk hè?

Zaterdag

Ik maak nog even snel iets voor de juffen dat Milan mag geven tijdens het kerstdiner. Ze doen zoveel voor de kinderen.

En leg dit kussentje op de bank dat we ook op de winterfair hebben gekocht.

Wij bloggers hebben maar geluk. Dit prachtige pakket kwam binnen met onder anderen een pizarette. Die gaan we komend weekend uitproberen! Pat vindt het ondertussen vooral grappig om een doos op mijn hoofd te zetten.

Ik rijd nog even naar de Sligro om een kerstpakket te kopen voor mijn ouders. Hier zaten heel veel lekkere dingen in waar je ook echt wat aan hebt en een supergaaf okergeel plaid.

diary_oorontsteking_ziek_mamablogger_flashmob_persoonlijk_kerstmarkt_

’s Avonds ga ik met Chantal naar de film. We gaan naar “Huisvrouwen bestaan niet 2” en wat is ‘ie leuk!

Zondag

Vandaag willen we naar een kerstmarkt. Het wordt de Royal Christmas Fair in Den Haag. Wat is het een leuke kerstmarkt! Typisch kerst en we shoppen er nog notenkraker. We eten er wat en rijden daarna door richting Rotterdam omdat we nog een skibroek nodig hebben voor Milan.

Deze hebben we ook gekocht op de kerstmarkt en thuis nemen we er eentje bij een kopje thee. Floris kon niet kiezen.

Hoe mooi is deze kerstbal?! Ik kreeg hem twee jaar geleden van Kleine Giraf en iedere Kerst schrijf ik een briefje aan Floris. Dit is nu de derde keer en in totaal kunnen er 12 briefjes in.

Daarna eten we lekker, rommel ik nog wat in huis en zet ik deze diary in elkaar.

Dit was onze drukke week. Ik hoop dat je het weer leuk vond om mee te kijken. Doe je mee met de top 2000 winactie? Je kunt ook meedoen door hieronder in de comments een reactie achter te laten.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *