Home + Wat vind je van deze limited edition Stokke® Xplory®?

Wat vind je van deze limited edition Stokke® Xplory®?

De Stokke® kinderwagen is altijd een veelbesproken wagen. Je bent er of helemaal weg van of je vindt hem vreselijk. Het is een ontwerp wat je aan moet spreken en ik moet eerlijk bekennen dat ik tot vorig jaar bij de categorie behoorde die hem vreselijk vond. Totdat ik hem zag bij een bekende en de wagen eens goed bekeek. Langzamerhand begon ik de kinderwagen steeds meer te waarderen.

Ik was al groot fan van andere producten van Stokke® zoals de Tripp Trapp. Ik had het nooit verwacht, maar deze Xplory® heeft stiekem best mijn hart gestolen. En nee, ik krijg niet betaald voor deze blogpost 😉 Nu is het wel zo dat de kleur van een kinderwagen je ook aan moet spreken en dat bepaalt voor een aanzienlijk deel ook je gevoel bij een wagen.

En toen kwam Stokke® met deze kobalt blauwe Xplory®!

Het gaat hier om een limited edition in een prachtige, opvallende kleur blauw. Nu heb ik iets met kobalt blauw en de kleur zit voor altijd in mijn geheugen gegrift door de jurk van Koningin Maxima tijdens de inhuldiging van de Koning. Wat ik zo mooi vind aan deze wagen is niet alleen de kleur, maar het contrast met het frame van de wagen vind ik ook erg mooi.

Verder ziet de Stokke® eruit zoals je gewend bent. Je kindje zit lekker hoog en dus kun je er goed contact mee maken.

Wat zit er bij deze Stokke® Explory®

–       Stokke® Xplory® kinderwagen met kobaltblauw textiel (incl. shopping bag)

–       Een kobaltblauwe parasol voor avonturen in de zon

–       Een kobaltblauwe luiertas

–       Een gevoerd zitvlak voor extra comfort

–       Handige bekerhouder

–       Reiswieg optie

Verder is het materiaal van de wagen wasmachinebestendig en biedt het textiel zelfs een beschermingsfactor van UPF 50! En het spreekt voor zich dat het textiel bestand is tegen regen en wind.

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze limited edition Stokke® wagen vindt? En mocht je de wagen voorheen ook niet mooi hebben gevonden, wat vind je dan van deze kleur? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Sandra
    19 maart 2016 / 11:44

    De kleur is idd schitterend maar ja ze zeggen al draagt een aap een goude ring het is en blijft een lelijk ding. Sorry